
Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleştirdiği mahalle gezilerine devam ediyor. Başkan Ekinci mahalle ziyaretleri kapsamında hem vatandaş ve esnafla görüşüyor hem de Eyyubiye Belediyesi tarafından mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor. Başkan Ekinci son olarak Direkli, Dedeosman ve Mance mahallelerine ziyarette bulundu. Beraberinde Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte Direkli Mahalle Muhtarı Mustafa Kestop'u ziyaret eden Başkan Ekinci mahallede yürütülen yol çalışmalarını da yerinde inceledi. Eyyubiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen kilitli beton parke taşı döşeme işlemini inceleyen Başkan Ekinci, merkez ve kırsal ayırımı yapılmadan çalışmaların her bölgede eşit mesafede yürütüldüğünü söyledi. Muhtar Kestop da mahallelerinde yürütülen çalışmalardan dolayı Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
Mahalle ziyaretleri hakkında açıklama yapan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;" Direkli mahallesindeyiz Mahalle muhtarımız ile birlikte dolaşıyoruz burada daha önce imara açılmış olan yerler vardı ve özellik ile kilitli parke noktasında eksiklikler vardı. Burada 8 sokağın kilitli parke çalışması bitti yaklaşık 20 bin metre karelik bir alan döşendi. Yeni gelişen yerlerde alt yapı sorunları da mevcut bunların giderilmesi konusunda gördüğünüz gibi ekiplerimiz sahada çalışıyorlar.
Buradaki muhtarlarımızın talepleri noktasında ihtiyaç duydukları talepleri hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Bundan sonraki süreçte vatandaşlarımızın taleplerini hızlı ve etkili bir şekilde yerine getirmek. Tabi kilitli parkeyi ifade ediyoruz ama maalesef 2017 yılının sonuna gelmişiz ama şimdiye kadar uğraşılmayan konular ile uğraşmak durumunda kalıyoruz. Ama şehir büyüyor ilçe büyüyor şehir büyüdükçe bu tarz sıkıntılar yaşanacak bizlerde bu ihtiyaçlar neyse bunları yerine getirme konusunda tüm ekiplerimiz ile beraber sahadayız çalışıyoruz"
Muhtar Kestop , Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür Etti
Muhtar Kestop da Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür ederek, "Sayın Belediye Başkanımızın da arz ettiği şekilde biz mahallemizin muhtarlığı olarak Belediyemiz ile koordineli olarak çalışıyoruz. Biz mahallemizin ihtiyaçlarını Belediyemize bildiriyoruz sayın Başkanımız, Başkan yardımcımız, birim müdürlerimiz ile koordineli bir şekilde çalışıp mahallemizin sorunlarını çözüm noktasında nihai karara varıyoruz mahallemizde yapılmakta olan çalışmalardan dolayı başkanımıza ve tüm ekibe ben mahallelim adına teşekkür ediyorum" dedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KAR YAĞIŞINDA VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
HARRAN’DA KAYIP VATANDAŞI ARAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR 
HALİLİYE’DE KAR MESAİSİ: BELEDİYE EKİPLERİ SAHADA
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJI
VIRANŞEHIR–DIYARBAKıR KARAYOLU TRAFIĞE KAPATILDI
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün Ücretsiz
ŞANLIURFA’DA FECİ KAZA: BABA VE 3 ÇOCUĞUNUN CANSIZ BEDENİ SUDAN ÇIKARILDI 
YALOVA’DA HAİN DEAŞ SALDIRISINDA 3 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU
VALİ ŞILDAK VATANDAŞLARI UYARDI 
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDU
