 Şanlıurfa[Şehir Seç]
31 °
Şanlıurfa[Şehir Seç]
31 °

 
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, bu yıl İlk defa gerçekleştirilecek olan YKS(Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) için Eyyübiye Belediyesi Şehit Polis Abdulkadir Oğuz, Vali İzzettin Küçük ve 15 Temmuz Gençlik Merkezlerinde sınava hazırlanan öğrencilere, kaynak kitap dağıtımında bulundu. 2017-2018 eğitim öğretim yılında ilk defa gerçekleştirilecek olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için gençlik merkezlerinde kendi branşlarında ayrı ayrı kurs gören yaklaşık 800 öğrenciye kaynak kitapları verildi. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Taş ile Ak Parti Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı kitap dağıtımı, On kiler Mahallesindeki Şehit Polis Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezinde yapıldı. Gençlik merkezini ziyaretinde sınıfları tek tek dolaşıp kurs gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ekinci, öğrencilerin taleplerini de dinledi. Öğrencilerin öz çekim taleplerini kırmayıp tek tek fotoğraf çektiren Başkan Ekinci ve beraberindekiler öğrencilere tavsiyelerde de bulundu. Ülkenin okumuş ve kendisini geliştirmiş gençliğe ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Ekinci, öğrencilere hedeflerini yüksek tutmaları çağrısında da bulundu. Sadece Şeiht Polis Abdulkadir Oğuz Gençlik Merkezinde 400 öğrencinin hazırlandığı sınavlar için gençlik merkezlerinin tamamında, KPSS ve Ön lisans sınavlarına hazırlanan öğrencilerle birlikte sayı 800ü buluyor. Gençlik merkezlerinde ayrıca resim, müzik, Osmanlıca, el sanatları, etkili iletişim, drama, yağlı boya, karakalem, ebru, okuma yazma, ana okulu, büro yönetimi, basketbol, futbol, voleybol, atletizm, bağlama, gitar, ney, hasta bakımı, diksiyon ve rehberlik gibi alanlarda binlerce genç eğitim görüyor.
Gençlik merkezini ziyaretinde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençlere daha çok okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Başkan Ekinci, Bu gençlik merkezimizde şu anda 400 öğrenci Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına hazırlanıyorlar. Eksiksiz öğretmen kadrosuyla sınavlara hazırlanan gençlerimizle birlikteyiz. Yine ihtiyaç duyulan bütün eğitim materyallerini de Eyyübiye Belediyesi olarak karşılayıp gençlerimize veriyoruz. Yine bu kurslarımızda 100e yakın öğrencimiz de KPSSye hazırlanıyor. Yine 180ne yakın öğrenci de değişik kurslara katılıp bu gençlik merkezimizden faydalanıyorlar. Yine 121 öğrencimiz de sportif kurslara katılıyor. Dolayısıyla 800 öğrenci bu sınavlara hazırlanan kurslarımızdan istifade ediyorlar. Hem bu gençlik merkezimiz hem Vali İzzetin Küçük Gençlik Merkezimiz hem de 15 Temmuz Gençlik merkezimizdeki öğrenciler ve Ak Ev Spor Salonlarındaki gençlerle birlikte binlerce gencimize ulaşmış oluyoruz. Gençliğin iyi bir şekilde yetişmesi için biler de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizlerin sizden istirhamı; bu mekanlarımızdan gençliğin istifade etmesidir. dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir de eğitime sunduğu katkıdan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinciye teşekkür etti. Müdür Demir, Eğitim sadece Milli eğitimin bir konusu değildir. Eğitim bütün ülkenin bir meselesidir. Dolaysıyla eğitime destek verme konusunda herkesten destek bekliyoruz. Bu desteği de bugüne kadar bize en fazla desteği Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sağladı. Ben bütün eğitim camiası adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Dedi.
Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Taş ise, Merkez olarak mezun öğrencilere yönelik Eyyübiye ilçesinde 3 ayrı noktada üniversiteye hazırlık kurslarımızı açtık. Bu kurslarımızdan biri de bu gençlik merkezimizde. Kurslarımız çok verimli geçiyor. İnşallah bunun meyvelerini sınavlarda alacağız. Bu konuda Başkanımız Mehmet Ekinciye çok teşekkür ediyoruz. Hiçbir ilçenin yapmadığı bir katkı ilk defa Eyyübiye ilçesinde yapılıyor. Ben Başkanımıza verdiği katkıdan dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.  şeklinde konuştu.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı İbrahim Kaymaz da Ak Parti iktidarının eğitim konusundaki çalışmalarına da vurgu yapıp, Ak Parti belediyeciliği sadece alt yapı ve üst yapı olarak değil. Sosyal belediyecilik çalışmalarında da aktif olarak görüyoruz. Böyle çalışmaları da yapan başta Başkanımız Mehmet Ekinciye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ASIM SULTANOĞLU ATANDI Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, görevden alındı.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ASIM SULTANOĞLU ATANDI Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, görevden alındı. EĞİTİMDE TEHLİKE ÇOK BÜYÜKKarne gününde İlköğretim Okulunda LGBT paçavrası önünde öğrenciler dizilerek fotoğraf çektirildi
EĞİTİMDE TEHLİKE ÇOK BÜYÜKKarne gününde İlköğretim Okulunda LGBT paçavrası önünde öğrenciler dizilerek fotoğraf çektirildi  HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE GÜLLÜOĞLU ATANDIHarran Üniversitesine yeni rektör ataması yapıldı.
HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE GÜLLÜOĞLU ATANDIHarran Üniversitesine yeni rektör ataması yapıldı. SON DAKİKA | LGS sonuçları açıklandı! 193 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDIMEB, LGS kapsamında 5 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 90 soru sorulan LGS'de iptal edilen sorunun olmadığı belirtilirken 193 öğrenci tam puan aldı.
SON DAKİKA | LGS sonuçları açıklandı! 193 ÖĞRENCİ TAM PUAN ALDIMEB, LGS kapsamında 5 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 90 soru sorulan LGS'de iptal edilen sorunun olmadığı belirtilirken 193 öğrenci tam puan aldı. Yeni eğitim yılı takvimi belli oldu!Yeni eğitim yılı takvimi belli oldu! İkinci ara tatil Ramazan Bayramı ile birleşecek
Yeni eğitim yılı takvimi belli oldu!Yeni eğitim yılı takvimi belli oldu! İkinci ara tatil Ramazan Bayramı ile birleşecek UZMAN ÖĞRETMENLİK BAŞVURU VE SINAV TARİHİUzman öğretmenlik başvuru ve sınav tarihi | 2022 Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav başvuruları ne zaman?
UZMAN ÖĞRETMENLİK BAŞVURU VE SINAV TARİHİUzman öğretmenlik başvuru ve sınav tarihi | 2022 Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınav başvuruları ne zaman? ÖNDERDE GÖREV DEĞİŞİMİÖNDER Eyyübiye Kurucu başkanı Bekir Ziya ENGÜL iki dönem yürüttüğü Eyyübiye ÖNDER başkanlığı görevini bir dönem başkan yardımcılığı bir dönem de Genel sekreterlik görevini yürüten Muhittin Akıcıya devretti.
ÖNDERDE GÖREV DEĞİŞİMİÖNDER Eyyübiye Kurucu başkanı Bekir Ziya ENGÜL iki dönem yürüttüğü Eyyübiye ÖNDER başkanlığı görevini bir dönem başkan yardımcılığı bir dönem de Genel sekreterlik görevini yürüten Muhittin Akıcıya devretti. TEAKWONDODAN SONRA YÜZMEDE 4 DALDA 4 MADALYA ALDIŞanlıurfa Prof. Dr. Necmeddin. Erbakan İmam Hatip Okulu madalyalara doymuyor. Teakwondodan Sonra Yüzme İl Yarışmasında 4 Dalda 4 Madalya birden Aldı.
TEAKWONDODAN SONRA YÜZMEDE 4 DALDA 4 MADALYA ALDIŞanlıurfa Prof. Dr. Necmeddin. Erbakan İmam Hatip Okulu madalyalara doymuyor. Teakwondodan Sonra Yüzme İl Yarışmasında 4 Dalda 4 Madalya birden Aldı. 45 ÜLKENİN KATILDIĞI TEAKWONDO TURNUVASINDA ŞANLIURFA 3.OLDU1-13 Şubat tarihleri arasında 45 ülkenin katıldığı Antalya'da 9.su yapılan TÜRKSHOPEN ANTALYA Teakwondo Turnuvasında 3. Olan Şanlıurfa Prof. Dr. Necmeddin. Erbakan İho Öğrencisi Hüseyin BADILLI siyasiler tarafından tebrik edildi.
45 ÜLKENİN KATILDIĞI TEAKWONDO TURNUVASINDA ŞANLIURFA 3.OLDU1-13 Şubat tarihleri arasında 45 ülkenin katıldığı Antalya'da 9.su yapılan TÜRKSHOPEN ANTALYA Teakwondo Turnuvasında 3. Olan Şanlıurfa Prof. Dr. Necmeddin. Erbakan İho Öğrencisi Hüseyin BADILLI siyasiler tarafından tebrik edildi. ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEKLERE MÜJDEYÖK'ten sınava girecek öğrencilere müjdeli haber geldi
ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEKLERE MÜJDEYÖK'ten sınava girecek öğrencilere müjdeli haber geldi HARRAN ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETMENLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTIHarran üniversitesi Rektörlüğü tarafından Öğrencilerin mağduriyetini gidermek için Mazeret sınavı açıldı
HARRAN ÜNİVERSİTESİ SINAV YÖNETMENLİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPTIHarran üniversitesi Rektörlüğü tarafından Öğrencilerin mağduriyetini gidermek için Mazeret sınavı açıldı ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİOlumsuz hava koşulları nedeniyle Şanlıurfa'da eğitime ara verildi
ŞANLIURFA'DA OKULLAR TATİL EDİLDİOlumsuz hava koşulları nedeniyle Şanlıurfa'da eğitime ara verildi ŞANLIURFA'DA YARIN OKULLAR TATİL MIŞanlıurfa'da yağan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın okullar tatil mi
ŞANLIURFA'DA YARIN OKULLAR TATİL MIŞanlıurfa'da yağan yoğun kar yağışı nedeniyle yarın okullar tatil mi ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASIŞanlıurfa valiliği hava koşulları nedeniyle Eğitim ile ilgili son dakika açıklaması geldi
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASIŞanlıurfa valiliği hava koşulları nedeniyle Eğitim ile ilgili son dakika açıklaması geldi REKTÖRÜ ÇELİK BİLİM ÖDÜLÜNÜ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞANIN ELLİNDEN ALDITÜBİTAK tarafından verilen ve Türkiyenin Nobelli sayılan bilim alanındaki en değerli ödül olan TÜBİTAK Bilim Ödülüne, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik layık görüldü.
REKTÖRÜ ÇELİK BİLİM ÖDÜLÜNÜ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞANIN ELLİNDEN ALDITÜBİTAK tarafından verilen ve Türkiyenin Nobelli sayılan bilim alanındaki en değerli ödül olan TÜBİTAK Bilim Ödülüne, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik layık görüldü. İNSANLARIN VE ÖĞRETMENLERİN YÜZ KARASI GÖREVDEN ALINDIokulun koridorunda öğrencisini döverken görüntüleri ortaya çıkan öğretmen Ali Rıza Y. hakkında soruşturma başlatılmıştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, dayakçı öğretmen Ali Rıza Y.'yi görevden aldı.
İNSANLARIN VE ÖĞRETMENLERİN YÜZ KARASI GÖREVDEN ALINDIokulun koridorunda öğrencisini döverken görüntüleri ortaya çıkan öğretmen Ali Rıza Y. hakkında soruşturma başlatılmıştı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, dayakçı öğretmen Ali Rıza Y.'yi görevden aldı.
 Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
 Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
 Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
 İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
 REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

 ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI


 
 
    
