
2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile yeni açılan okullarda birçok eksiklikler göze çarpmaya başladı. Birçok okulda tadilatların halen devam ettiği, bazı okullarda ise hiçbir çalışmanın olmaması Öğrenci velilerinde tepki çekiyor.
Bu Okullardan biri Eyyubiye İlçesi Selçuklu Mahallesinde olan Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu Öğrenci velilerinin çocuklarını okula götürdüklerinde eğitim gördükleri yerleri görünce tepkilerini dile getirdiler.
Öğrenci velilerinden Mehmet Ali Süzer Sosyal Medya üzerinden tepkisini şu ifadeler ile dile getirdi.
2017-2018 ilk döneminde büyük bir keyifle çocuklarımızın okula başlama sevincini mutluğunu yaşamak istedim. Çocuğumun kaydını yaptırmak için Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu na gittim fakat okulun boyası ve içeriğinin temiz olmaması beni derinden üzdü kendi kendime dedim her halde bu okul temizlenir diye düşündüm ama maalesef büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Bugün oğlumun okuduğu sınıfı ziyarete gittim daha da şok oldum böyle bir okul nasıl olurda bodrum katında daha önce kullanılan bir depo sınıf yapılmış ve çocuklar öğretmen bodrum katında ders veriliyor. İnanın oğlumu böyle görünce şaşkınlıkla baktım. Böyle manzara olmaz buradan Milli Eğitim Bakanı ve Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü bu olaya bir el atması gerekiyor diyerek tepkisini dile getirdi.

Bu tepkiye duyan Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci okulun çevre düzenlemesi için talimat vererek okul bahçesi ve çevre düzenlemesi hemen yapılarak çocukların tozsuz ve çamursuz bir ortamda teneffüslerini geçirmek için okul bahçesini parke taşı ile döşeyerek tamladı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen yetkililer ise gerekli düzenlemelerin yapılması için gerekli çalışmaları başlattılar.
Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci nın bu duyarlı davranışından dolayı Öğrenci Velilerinden Mehmet Ali Süzer okula yapılan bu hizmetten dolayı Başkan Ekinciye şu ifadelerden teşekkür etti.
Eyyubiye Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokuluna yapmış olduğu bahçe düzenlemesi ile parke taşı döşemesinde desteklerini esirgemeyen ricamızı kırmayıp çağrımıza duyarsız kalmayan Eyyubiye Belediye Başkanı sayın Mehmet Ekinciye teşekkür ederiz. dedi.
MEHMET ALİ SÜZER
2017-10-16 16:38:45
SAYIN EYYUBİYE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MEHMET EKİNCİ DUYARLIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM .
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
YENİDEN REFAH PARTİSİNDE EKİNCİ'YE ÖNEMLİ GÖREV 
20 Şehit askerlerimizin isimleri belli oldu!
BAŞKAN KUŞ, ATATÜRK’Ü ANMAK, TÜRKIYE’YI DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAK DEMEKTIR
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİL

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
