
İzmir'in Bayındır ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş bulunan 33 yaşındaki Şahin Özbay'ın katil zanlısı olduğu belirlenen M.O., araçları arızalı gibi davranan sivil giyimli jandarma tarafından yakalandı. İddiaya göre, Özbay'ın yakınları katil zanlısının yakalanıp öldürülmesi için 100 bin TL ödül biçti.
Furunlu Mevkii'nde geçen 10 Mayıs'ta bir erkek cesedi görenler jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, ölen kişinin yaklaşık 6 yıl önce Şanlıurfa'dan Bayındır'a gelen evli ve 5 çocuk babası Şahin Özbay olduğunu belirledi. Şanlıurfa'dan bölgeye mevsimlik işçi getirip çalıştıran Özbay'ın cenazesi otopsinin ardından memleketinde toprağa verildi. Katil zanlısının yakalanması için de jandarma tarafından özel ekip kuruldu. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen jandarma, olay yeri yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna otomobille gelen bir kişinin şüpheli hareketlerde bulunması, ayrıca görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgilerine uyması üzerine, çalışmalarını bu yönde derinleştirdi.
Yakalanıp öldürülmesi için ödül
Şanlıurfa'da yaşayan Özbay'ın yakınları, iddiaya göre katil zanlısının yakalanıp öldürülmesi için 100 bin TL ödül biçti. Şüphelinin M.O. olduğunu belirleyen jandarma, adresini tespit etti. Hakkında 'Adam öldürme', 'Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması', 'Kumar Oynanması için Yer ve İmkan Sağlamak' ve 'Parada Sahtecilik' suçlarından 4 arama kararı bulunduğu da saptanan M.O.'nun, Manisa, Turgutlu, İzmir, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz'da görüldüğü tespit edildi.Özbay'ın yakınları tarafından da aranan M.O.'nun geçen Perşembe Beydağ Kiraz yolunu kullanacağını belirleyen jandarma yolda önlem aldı.
Arızalı araç taktiği
Yolda, araçları arızalı gibi davranan sivil giyimli jandarma, kaçmasını engellemek için katil zanlısının aracıyla geçeceği güzergahta önlem alıp yardım istedi, araçtan inen M.O. jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı. M.O.'nun sosyal paylaşım sitesinde pompalı tüfekle çektirdiği fotoğrafı paylaşması dikkat çekti.
'6 bin TL için öldürdü' iddiası
İzmir İl Jandarma ve Bayındır İlçe Jandarma Komutanlıkları'na bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan M.O.'nun, ilk ifadesinde, Özbay'a 6 bin TL borcu olduğu bu nedenle de aralarında husumet bulunduğunu söylediği ileri sürüldü. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan M.O., yoğun güvenlik önlemleri altında bugün adliyeye sevk edildi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

