
Badıllı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
ben başaramayacağım yola çıkmam .
Kendimide ,Sevenlerimide ,Üzmem Ama Yeter .Hep İzledik Sizi, Urfa İçin Ne Yaptınız
Rabbim Memleketim İçin Hayırlı Olacaksa Nasib Eyle.
Şanlıurfamda İşsiz Kalan Gençlere Sahip Çıkmak İçin
Evinde Ekmeği Olmayan Yetimler İçin
Kiramı Nasıl Öderim Diyen Babalar İçin
Fırın Ve Marketin Önünden Borcu Olduğu için Geçemeyen Anneler için
Yollarıyla Ulaşımıyla Vizyon projelerle Türkiye’nin Örnek Alacağı Bir Şanlıurfa için
Kimsenin Hakkını Yedirmemek için
Ulaşımdaki Artışalara Yeter Demek için
Esnafın Çiftçinin Memurun Emeklinin Her Türlü Haklarını Savunmak ve korumak için
Belediyede Rant Sağlayanların Önünü kesmek için
Bugüne Kadar Yolsuzluk Yapanları Milletin Parasını Yiyenleri Adalet Önüne Çıkarmak için.
Haksız Yere İşten Çıkarılan Kişilerin Haklarını Savunmak için
Evi olmayan Yetim ,Dul ,Yaşlı, Engelli ,Emekli ,1.derece Şehit yakınları, Esnaf ,Çiftçi Son 10 Yıldır Kiracı Olanlara Adında Hiç Bir şey olmayanlara kira öder Gibi ilk Etap 10 Bin konut Yapımını Başarmak için
Bahçelievler ,İpekyol ,Yeşildirek ,Sırrın Karşıyaka ,Bamyasuyu ,Yakubiye ,Topdağı ,Halepli Bahçe ,Mahallesinde Kentsel Dönüşümü Bir An Önce Başlatmak için
Hizmet Yapılırken Parti Bölge insan Ayrımı yapmadan 13 ilçeye Eşit Hizmetler Yapmak için
Belediyede Çalışan Tüm Parsonellerin Çalışmalarını Yakından Takip Etmek için
Devletin Arabasına Kendi Arabasıymış Gibi Görev Harici kullananlara Dur Demek için
Su Fiyatındaki Fahiş Artışları ,Faturaları ortadan Kaldırmak ,Gerekirse BEDAVA İçin ,Zor Demeyin SU Damaca Fabrikası Kurarım Ordaki Kazançla Yine Urfamı Faturadan Kurtarırım ,Bunun için
Başkanını Bi Kardeşi Gibi Arayıp Derdini Bana Rahat Anlatıp Sorununu Çözmek için
Belediye Başkanlığı Sadece Yol ,park ,alt Yapı ,yapmak makamda oturmak değil ,Urfa’nın Sesi olmak için
Devlet Büyüğü Urfaya Geldiğinde Urfanın Büyük Sorunlarını projelerini Korkmadan Makamını Gerekirse Ortaya Koyarak Onay Almak için
Şanlıurfam Benimle Varsa Ben Şanlıurfanın Evladıyım Benim Ailem Sizlersiniz Ben Doğduğum Büyüdüğüm Şehirde Belediyecilik Nasıl Yapılır Bunu Tüm Türkiyeye Ispatlamak istiyorum. Ben Ekmeğimi Tüm Başarımı Bu Şehirde Kazandım Herşeyim Memleketime Kurban Olsun.
Bu Yazımı Okuyup Yapamazsın Diyen Hangi Belediye Başkanı Millet Vekili Varsa İstediği Tv Kanalında Yazdıklarımın Kaynaklarıyla Birlikte Nasıl Yapılır Cevablamaya Hazırım.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adayım
Dualarınızı Desteğinizi Bekliyorum.Urfa Nasıl Yönetilir Hep Birlikte Başaracağız."dedi
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti 
BAŞKAN KUŞ, ATATÜRK’Ü ANMAK, TÜRKIYE’YI DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAK DEMEKTIR
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİL

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti
