
Altun açıklamasında Başta OTOGAZ olmak üzere Motorin ve Benzin Türkiye'nin her tarafına göre Şanlıurfa da pahalı satılmakta idi. Bu nedenle her kesimden haklı sitemler yapılıyordu. Şanlıurfa Türkiye'ye bağlı değilim, Şanlıurfa'nın başka bir bayrağı mı vardı, Şanlıurfa Başka bir Cumhuriyet miydi? İşte burada en büyük görev Sivil toplum kuruluşlarına düşüyordu, toplum haklı olarak "Sivil toplum kuruluşları para almaktan başka bir şey yapmıyor, sivil toplum kuruluşları ne işe yarar, ne yaparlar" diyordu.
Bazı sivil toplum kuruluşları bir şeyler yapmak için harekete geçmeye kalksa hemen birileri "Kafayı yorma, bir şey çıkmaz, Boşuna uğraşırsan, Başka işin mi yok, Git işine bak" gibi sözlerle azimlerini kırmaya çalışırlardı. Ama tüm bunlara aldırmayan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulu üyeleri son olarak başta OTOGAZ olmak üzere pahalı satılan Motorin ve Benzin konusunda yaklaşık 20 gün önce basın açıklaması yaparak "ŞANLIURFADA YÜREKLİ YETKİLİLER " aradığımızı söylemiştik.
Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun "Otogaz, Motorin ve Benzinin ilimiz merkezinde pahalı satılmakta olmasından dolayı Üyelerimizin yoğun şikayetleri vardı. Bu şikayetleri dile getirmek için Bu sorunu çözecek yürekli yetkililer aradığımı söyledim. Bu açıklamamızdan sonra başka sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek yetkililerin harekete geçtiğini ve sonunun beklediğimizi gibi mutlu sonla yanı başarı ile sonuçlandığını gördüğünü açıklayan Mehmet Altun "Demek ki ilgilenilince oluyormuş. Demek ki Şanlıurfa da "YÜREKLİ YETKİLİLER VARMIŞ" Başta petrol istasyonu sahipleri olmak üzere emeği geçen tüm Milletvekillerimize ve il Başkanımıza teşekkür ederiz. Şimdi bu uygulama ile önceden 2.57 TL ye satılan otogaz şimdi 1.99 TL ye düştü böylece üyemiz olsun veya olmasın otogaz kullanan herkese 100 TL otogaz aldığı zaman en az 20-25 TL faydamız oldu" dedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU
Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, tecrübeli teknik direktör Ahmet Yıldırım ile anlaşma sağladığını duyurdu.
ŞANLIURFA’DA DEPREM SONRASI TÜM OKULLARDA EĞİTİME ARA VERİLDİ Şanlıurfa’da sabah saatlerinde meydana gelen deprem nedeniyle il genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılıp Yeni Parti adıyla yeni parti kuran ve Genel Başkanı Özgür Özel Şanlıurfa yönetimini onayladı
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYONŞanlıurfa'nın ilçe belediyesine operasyon düzenlendi. 47 kişi gözaltına alındı, aralarında belediye başkanıda bulunuyor.
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati UyarılarKardiyoloji Uzmanı Ömer Faruk Çiçek, Ramazan ayında oruç tutmayı planlayan kalp ve tansiyon hastalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2Şanlıurfaspor’dan Gollü Galibiyet! Bucaspor 1928’i 4-2 Mağlup Etti
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI 
