
Platform ve Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş; dernek binasında yapılan toplantıya katılan Vali Tuna, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, diğer oda başkanları ve üyelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akbaş, Şanlıurfaya hizmet noktasında hiçbir ayrım gözetmeden, din, dil ve ırk sınıflandırması yapmadan birlik ve beraberlik içerisinde devlet ve millet için çalıştıklarını söyledi. Akbaş, doğunun batısında, batının doğusunda olan bir il olarak, çok güzel bir kültür mozaiği oluşturduklarını, bunu kimsenin bozmasına fırsat vermeyeceklerini dile getirdi.
Dünyada büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını kaydeden Vali Tuna ise: Diğer ülkelerin terör örgütlerini kullanarak ülkemiz üzerinde oynamaya çalıştığı oyunların farkına varmalıyız. Bir yanda iyiler, bir yanda kötüler var. Biz her zaman iyilerden olduk ve olacağız. Biz, tarihi misyonumuzun bir gereği olarak ecdadımızdan öğrendiğimiz üzere her zaman barış ve huzurun temini için mazlumun yanında olmaya çalışıyoruz. Bunun somut örneğini Şanlıurfada yaşıyoruz. Bu mübarek topraklarda yaşayan insanlar Suriyedeki savaştan etkilenen 500 bin kişiyi yıllardır ağırlamak suretiyle bunu ispat etti. Bu çok büyük bir fedakarlık. Bu içinden geçtiğimiz sıkıntılar bir gün bitecek ve ülke olarak çok daha iyi noktalara geleceğiz inşallah. Bundan sonra Dünyada birlik ve beraberlik içerisinde güçlü olanlar ayakta kalabilecek dedi.
Bu süreçte Şanlıurfanın bugüne kadar sergilediği duruşla, bundan sonrada çok önemli bir yere ve paya sahip olacağını gösterdiğini ifade eden Tuna: Bu zamana kadar Şanlıurfa; bölgenin sigortası olarak, teröre prim vermeyerek, kendi iç barışını, huzurunu muhafaza ederek, geleneksel değerlerine sahip çıkıp, inancını yaşatarak, Türkiyenin bugün geldiği noktada en önemli söz sahibi olan illerimiz arısında yer aldığını çok net bir şekilde ortaya koydu. Bizde böyle bir şehirde görev yapmaktan iftihar ediyoruz. Farklılıklarımız olabilir. Hepimizin farklı inancı ve kökeni olabilir. Ama yeri geldiğinde de, ülke menfaatleri söz konusu olduğu zaman bir araya gelmesini bileceğiz. Nasıl ki bir futbol maçında herkes kendi takımını destekliyor. Bizde bunun gibi bütün farklılıklarımızı bir kenara bırakarak bir araya geleceğiz ve bu şehrin, ülkemizin iyiliği için adeta kenetleneceğiz. Aslında sivil toplum kuruluşlarının bu noktaya gelmesi çok sevindirici. Bizim işlerimizi kolaylaştırıyor. Bizim için çok sevindirici. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bu bir bina yapmak gibi. Tek tek taş koyuyorsunuz. Her şey emek istiyor. Bize düşen gayret etmek ve çalışmak. Bundan sonra da sizlerle birlikte sorunlarımızı çözmeye, yeni projeler üretmeye ve ilimizin marka değerini artırmaya çalışacağız. Eğitimde, sanayide, tarımda, turizmde her noktada çalışmalarımızı iyi bir noktaya getirerek yolumuza devam edeceğiz diye konuştu.
Toplantıda, dernek başkanları da görüşlerini dile getirerek, çözüm konusundaki önerilerini Vali Tunaya iletti.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

