
Ceylanpınar Tel Hammut çadır kentinde gerçekleşen ziyarette Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tunayı Kaymakamı Ahmet Karatepe, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Uzun'un yanı sıra Suriyeli misafirler karşıladı. Çadır kentte kalan Suriyeli çocukların Türkiye tezahüratlarıyla karşıladıkları Vali Tuna; çocukların Türkiye sevgisi karşısında büyük mutluluk yaşadı. Vali Tuna ise kendisini coşkuyla karşılayan çocuklara kendi elleriyle şeker ikram etti.
Tel Hammut çadır kentindeki merkez çadırında tesislerin durumu hakkında Kaymakam Ahmet Karatepe'den brifing alan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; verilen hizmetlerin yanı sıra misafirlerin sosyal hayata daha fazla katılımını sağlayacak çalışmalara ağırlık verilmesini istedi. Tel Hamut çadır kentinde aileleri de ziyaret eden Vali Tuna, çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti. Ziyaretleri sırasında Vali Tunaya çadır kentte kalan Suriyeli bir ressam tarafından hazırlanan karakalem resim hediye edildi.
Kadın ve gençlere yönelik kurslar veren merkezleri ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; ülke olarak Ceylanpınarda güzel bir organizasyonla Suriyeli misafirlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti. Açıklamasına devam eden Vali Tuna: Çocuklarımız burada okuyorlar, kadınlarımız burada sosyal ve kültürel faaliyetlere katılıyorlar. Burada on bir tane mahalle var. Buralarda yaşayan insanlar kendi muhtarlarını seçebiliyorlar. Devletimizin katkılarıyla güzel ve huzurlu bir ortamda insana yakışır hizmet alarak yaşamlarını sürdürüyorlar. Kendileriyle de görüştüğümüzde hiçbir şikâyetlerinin olmadığını gördük dedi.
Çadır kentte kalan çocukların eğitimine çok önem verdiklerini sözlerine ekleyen Vali Tuna: Bu çocukları kendi çocuklarımız gibi yetiştireceğiz. Hem Türkçeyi iyi öğrenecekler, hem bir beceri kazanacaklar. Onlar artık bizim de çocuklarımız. Bu çocuklar hem Türkiyeye hem Suriyeye hem de bölgelerine ileride barış ve huzur geldiği zaman çok önemli görevler üstlenecekler. Buna inanıyoruz ifadelerini kullandı.
Gösterdikleri ev sahipliğinden dolayı Ceylanpınar halkına da teşekkür eden Vali Tuna: Suriyeli misafirlerimizi bu zamana kadar kendi bağırlarında barındırdılar. Her zaman destek oldular. Bu vesileyle tüm Ceylanpınar halkına çok teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımızın koordinesinde polisimizin jandarmamızın ve tüm kurumlarımızın fedakarca çalışmaları sayesinde hayat devam ediyor. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çadır kentte kalanların en küçüğünden en yaşlısına kadar Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana olan sevgilerini hepimiz çok net bir şekilde görüyoruz. Buradan hep birlikte hem Sayın Cumhurbaşkanımızı saygıyla selamlıyoruz, hem de bütün ülkemiz vatandaşlarına bu insanların Türkiyeye olan sevgilerini Ceylanpınardan gönderiyoruz dedi.
Tel Hammut Çadır Kenti ziyaretinin ardından Ceylanpınar Kaymakamlığını da ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; kaymakamlık şeref defterini imzaladı. Bir süre Kaymakam Ahmet Karatepeyle makamında görüşen Vali Tuna; ardından da Ceylanpınarlı kanaat önderleriyle düzenlenen toplantıya katıldı.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

