
Yenilikçi çalışmaları ile Şanlıurfa'nın en büyük sorunu olan altyapı da kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürüyor.
İlçelerin altyapı sorununa 100 yıllık çözümler hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, gerek içme suyu gerek kanalizasyon gerek ise yağmur suyu hatları ile Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesi yükselmeye devam ediyor.
Aynı şekilde dev projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisini, tüm ilçelerde ise başlattığı atık su arıtma tesisi ve içme suyu arıtma tesislerinin yapım çalışmalarını sürdürüyor.
2016 yılında yapmış olduğu sistemli çalışmalarla birlikte TSE İSO EN 9001 Kalite ödülünü hakkıyla yenileyen ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarını 2017'de daha yoğun ve sistemli bir şekilde sürdürecek.
ISO 9001 NEDİR?
Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan standarttır. Verilen belgenin adıdır.
Etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standarttır. Kuruluş bu standardın şartlarını sağladığında ISO 9001 belgesini alabilir. Belge kuruluşun ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösterir. Standart merkezi İsviçrenin Cenevre kentinde yer alan ve 90dan fazla ülkenin üye olduğu Uluslararası standardizasyon Örgütü (International Organization of StandardizationIOS) tarafından geliştirilmiştir.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU
Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, tecrübeli teknik direktör Ahmet Yıldırım ile anlaşma sağladığını duyurdu.
ŞANLIURFA’DA DEPREM SONRASI TÜM OKULLARDA EĞİTİME ARA VERİLDİ Şanlıurfa’da sabah saatlerinde meydana gelen deprem nedeniyle il genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılıp Yeni Parti adıyla yeni parti kuran ve Genel Başkanı Özgür Özel Şanlıurfa yönetimini onayladı
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYONŞanlıurfa'nın ilçe belediyesine operasyon düzenlendi. 47 kişi gözaltına alındı, aralarında belediye başkanıda bulunuyor.
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati UyarılarKardiyoloji Uzmanı Ömer Faruk Çiçek, Ramazan ayında oruç tutmayı planlayan kalp ve tansiyon hastalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2Şanlıurfaspor’dan Gollü Galibiyet! Bucaspor 1928’i 4-2 Mağlup Etti
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI 
