
Yenilikçi çalışmaları ile Şanlıurfa'nın en büyük sorunu olan altyapı da kalıcı çözümler üreten Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarını planlı bir şekilde sürdürüyor.
İlçelerin altyapı sorununa 100 yıllık çözümler hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, gerek içme suyu gerek kanalizasyon gerek ise yağmur suyu hatları ile Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesi yükselmeye devam ediyor.
Aynı şekilde dev projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisini, tüm ilçelerde ise başlattığı atık su arıtma tesisi ve içme suyu arıtma tesislerinin yapım çalışmalarını sürdürüyor.
2016 yılında yapmış olduğu sistemli çalışmalarla birlikte TSE İSO EN 9001 Kalite ödülünü hakkıyla yenileyen ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarını 2017'de daha yoğun ve sistemli bir şekilde sürdürecek.
ISO 9001 NEDİR?
Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan standarttır. Verilen belgenin adıdır.
Etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standarttır. Kuruluş bu standardın şartlarını sağladığında ISO 9001 belgesini alabilir. Belge kuruluşun ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösterir. Standart merkezi İsviçrenin Cenevre kentinde yer alan ve 90dan fazla ülkenin üye olduğu Uluslararası standardizasyon Örgütü (International Organization of StandardizationIOS) tarafından geliştirilmiştir.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2Şanlıurfaspor’dan Gollü Galibiyet! Bucaspor 1928’i 4-2 Mağlup Etti
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR 
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADA
YEŞİLAY'DAN SADETTİN SARAN'A PLAKET 
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DİKKAT KAR GELİYOR 
ŞEHİT HALİT ŞILTAK İLKOKULU’NDA SINIFLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ALKAN GÜVEN TAZELEDİ

