
Hilvan Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezinde kuaförlük eğitimi gören öğrenciler Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim görmeleri için okullarda kız öğrencilere yönelik saç kesim ve bakımını yapıyor.
Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Hilvan Kadın Bilgilendirme ve kültür Merkezi İdarecileri günümüzde saç bakımının insan yaşamında ki yeri ve önemi büyük ilçe ve kırsal mahallelerde öğrenci ve bakıma muhtaç aileleri ziyaret edip saç kesim ve bakımını yapıyoruz vatandaşların memnuniyeti bizim için çok önemli çalışmalarımız aralıksız devam edecek dedi.
Fatma Bayık Başarılar Diledi
Kadın Bilgilendirme ve kültür merkezini ziyaret eden Hilvan Belediye Başkanının eşi Fatma Bayık yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. kurslara olan ilgiden memnuniyetini dile getiren Bayık kadın kursiyerler kültürel etkinliklerle kendini geliştirip bilgi ve beceri sahibi olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi kursiyerleri dikiş nakış , el sanatları,takı tasarımı, el örgüsü ve kuaförlük alanında eğitim görüyor.Buradaki öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum açıklamasında bulundu.
.jpg)
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFASPOR'DAN KAMUOYUNA DUYURUŞanlıurfaspor Yönetimi olarak kulübü geçmiş dönemlerine ilişkin işlemlerin aydınlatılması ve menfaatlerinin korunması amacıyla gerekli çalışmaları yürütüyor.
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU
Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, tecrübeli teknik direktör Ahmet Yıldırım ile anlaşma sağladığını duyurdu.
ŞANLIURFA’DA DEPREM SONRASI TÜM OKULLARDA EĞİTİME ARA VERİLDİ Şanlıurfa’da sabah saatlerinde meydana gelen deprem nedeniyle il genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılıp Yeni Parti adıyla yeni parti kuran ve Genel Başkanı Özgür Özel Şanlıurfa yönetimini onayladı
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYONŞanlıurfa'nın ilçe belediyesine operasyon düzenlendi. 47 kişi gözaltına alındı, aralarında belediye başkanıda bulunuyor.
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati UyarılarKardiyoloji Uzmanı Ömer Faruk Çiçek, Ramazan ayında oruç tutmayı planlayan kalp ve tansiyon hastalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2Şanlıurfaspor’dan Gollü Galibiyet! Bucaspor 1928’i 4-2 Mağlup Etti
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.


ŞANLIURFASPOR'DAN KAMUOYUNA DUYURU
SEFO, EYYÜBİYE’DE ŞANLIURFALARLA BULUŞACAK 
Başkan Mehmet Kuş: Muhtarlar En Büyük Destekçimiz

AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDA TEŞEKKÜR VE ÖDÜL TAKDİM 
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU

VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 


