
Şehit ve gazilerimizin mücadelesiyle bugün meydanlarla oturduklarını söyleyen Başkan Demirkol, Hiçbir örgüt adı ne olursa olsun, ezanımızın susmasını sağlayamayacak ve bayrağımızı indiremeyecektir dedi.
Haliliye Belediyesi tarafından Rabia Meydanında kurulan Ramazan Ayı sofrasına, Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri konuk oldu. Başkan Fevzi Demirkol, Belediye Meclis Üyesi Hande Çankaya ve Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, yaklaşık 200 dernek üyesi ile vatandaşların katıldığı iftarda okunan ezanla hep birlikte dualar edilip oruç açıldı.
İftarın ardından konuşma yapan Dernek Başkanı Yavuz, Başkan Demirkola düzenlenen organizasyondan dolayı teşekkür ederek, Bu bir iftar yemeği ama bizim için de önemli. Vatandaşlarımızla, şehit ailelerimizin kaynaşması açısında bizim için çok önemli. Haliliye Belediyesi gerçekten her zaman ilklere imza atıyor. Bu konuda Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkola çok teşekkür ediyoruz dedi.
Başkan Fevzi Demirkol da, toplumun her kesiminin bu sofrada bir araya geldiğini belirttiği konuşmasında, Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle bizi bir araya getiren Cenab-ı Hakka hamt olsun. Allah sizlerden razı olsun. Haliliye Belediyesi olarak bu sene dördüncüsünü idrak ettiğimiz Ramazanda yine ilk senede olduğu gibi toplumumuzun tüm kesimleriyle bir araya geliyoruz. Bu akşamda sizlerle şehit aileleriyle bir araya geldik. Halkımızla hemhal olmak ve toplumun tüm kesimlerini kaynaştırmak adına tekraren teşrifiniz için teşekkür ediyorum diye konuştu.
SİZLER, BU VATANI BİZE BIRAKAN ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ
Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasının devamında şehit ailelerinin, şehitlerin emaneti olduğunun altını çizerek, Biz eğer burada oturuyorsak, korunaklı barınaklarda değil de bu meydanlarda oturuyorsak bu sizlerin evlatları, babası veya evladı sayesindendir, o aziz şehitlerimizin sayesindedir. Bu şehitlerimizin sayesinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, yine bu şehitlerimizin devletimizin bağımsızlığı sağlanmıştır. Elhamdülillah çok şükür bayrağımız gönderdedir, ezanımız minarededir. Bu bakımdan sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Sizler bize, bu vatanı bırakan, bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizin emanetlerisiniz. Sizlere her zaman için vefa duygusu içerisinde olmak ve sizlere minnet ve şükranlarımızı arz etmek bizim namus borcumuzdur. Bu bakımdan Allah sizlerden razı olsun şeklinde konuştu.
PKK, PYD, DEAŞ, IŞİD, FETÖ HİÇBİR ÖRGÜT BAĞIMSIZLIĞIMIZI ENGELLEYEMEYECEK
Başkan Fevzi Demirkol, konuşmasının devamında adı ne olursa olsun hiçbir örgütün devletimizin bağımsızlığını engelleyemeyeceğini vurgulayarak, O şehitlerimizin ne için şehit olduğunu ömrümüz olduğunca unutmayacağız, unutturmayacağız. Bulunduğumuz coğrafyada, ülkemizin kalkınmasının önünü kesemeyenler içte ve dışta hain örgütlerle, dışta yabancı devletlerle ülkemize, vatandaşlarımıza, aziz milletimizin mensuplarına saldırmaktadırlar. Bu, çeşitli örgütler vasıtasıyla olmaktadır. Bazen de o devletlerin zaman zaman fiili müdahalesiyle olmaktadır. Şunu ifade edelim ki, PKK, PYD, DEAŞ, IŞİD, FETÖ adı ne olursa olsun hiçbir örgüt bu devletin bağımsızlığını engelleyemeyecek. Hiçbir örgüt bu milletin birlik ve beraberliğini engelleyemeyecek. Hiçbir örgüt adı ne olursa olsun, ezanımızın susmasını sağlayamayacak ve bayrağımızı indiremeyecektir ifadelerini kullandı.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

