
Ailesinin isteği üzerine bir bebeğe Emine ismini vererek kulağına ezan okuyup bebeğe altın takan Başkan Demirkol, bebeklere sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.
Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde eşi Adile Demirkol, Başkan Yardımcısı Aysel Göncü, Belediye Meclis üyeleri Hande Çankaya ve Hasan Kaya ile AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve birim müdürleriyle beraber yeni yılın ilk dakikalarında Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesine geldi. Başkan Demirkol ve beraberindekileri, Başhekim Yardımcısı Eyüp Sabri Şeyhanlı ve sağlık çalışanları karşıladı. Burada bekleyen hasta yakınlarıyla görüşerek yeni yıllarını kutlayan Başkan Demirkol, kent merkezinde 2017 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen Fehime ve Mustafa Dingöl çiftinin bebeklerini ziyaret etti. Ailesine içerisinde pusetinde yer aldığı yeni doğan seti hediye ettiği bebeğe altın takan Başkan Demirkol, ailenin isteği doğrultusunda kız bebeğini kucağına alarak, kulağına okuyup Emine ismini verdi. Aileye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Demirkol, yeni yılın ikinci bebeği olan Zehra ve Abdulhalim Elipek çiftinin bebeklerini ziyaret ederek altın taktı.
Başkan Demirkolun eşi Adile Demirkol ve Başkan Yardımcısı Aysel Göncü ile Belediye Meclis Üyesi Hande Çankaya da, doğum yapan diğer anneleri ziyaret ederek, kendilerine yeni doğan bebek seti hediye etti. Yeni doğan bebeklere sağlıklı bir ömür dileğinde bulunan Başkan Fevzi Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
1 Nisan 2014 tarihinden sonrasında 2015, 2016 yıllarının yeni doğan bebekleri ve bu yılda Allah nasip eyledi 2017 yılının yeni doğan ilk bebekleri için Şanlıurfa Doğum Hastanesindeyiz. Bu yıl aynı anda iki kız çocuğu dünyaya geldi. Ben yeni doğan çocuklarımıza Allah sağlıklı, uzun ömürler versin. Allah analı, babalı, dedeli, neneli büyütsün. Bu vesileyle hastanemizin tüm personellerine fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
Hastane Başhekim Yardımcısı Eyüp Sabri Şeyhanlı ise Başkan Demirkola ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bebeklere sağlıklı ömürler diledi.
Başkan Demirkol, açıklamasının ardından sağlık çalışanlarıyla görüp hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hastaneden ayrıldı.
YAKLAŞIK 13 BİN BEBEĞE ULAŞILDI
Haliliye Belediyesi tarafından 2014 yılında başlatılan Hoşgeldin bebek projesi kapsamında bugüne kadar yaklaşık 13 bin bebeğe ulaşıldı. Haliliye ilçe sınırlarında dünyaya gelen bebekler için her gün düzenli olarak hastanelerde yeni doğan bebek seti dağıtan Haliliye Belediyesi, uygulamasını sürdürmeye devam edecek. Bebek sahibi olan aileler de, Haliliye Belediyesinin uygulamasından çok memnun olduklarını, bebekleri için gerekli olan yeni doğan setinin kendilerine hediye olarak dağıtılmasından dolayı da Başkan Fevzi Demirkola teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFASPOR, ERZURUM KAMPINDA TEMPOYU YÜKSELTTİŞanlıurfaspor, Erzurum’da devam eden ikinci etap kamp çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
ŞANLIURFA’DA GAZZE İÇİN BÜYÜK YÜRÜYÜŞGazze’de 21 aydır süren İsrail saldırılarına karşı ses yükseltmek amacıyla Şanlıurfa’da binlerce kişinin katılımıyla büyük bir protesto yürüyüşü düzenlendi
ŞANLIURFA'DA TERMOMETRELER 56 DERECEYİ GÖSTERDİTürkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. Kentte termometreler 56 dereceyi gösterirken, aşırı sıcak hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
ŞANLIURFASPOR"DAN KİRLİ PAZARLIKLARA GEÇİT YOK!Şanlıurfaspor kulübü ve yönetimine yönelik sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar ile ilgili bir açıklama yapıldı
ERKAN SASA ŞANLIURFASPOR’DASarı-yeşilli ekip, Amed Sportif Faaliyetler’den genç sol bek Erkan Sasa’yı kiralık olarak kadrosuna kattı.
4. KATTAN DÜŞEN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Epilepsi nöbeti geçirerek 4.kattan düşen vatandaşın imdadına itfaiye ekipleri yetişti
ŞANLIURFASPOR, BURDUR KAMPINDA TEMPOYU ARTIRIYORŞanlıurfaspor Burdur kampında tempoyu yükselti
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

