
Kamu, Özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Hilton Otelde düzenlenecek toplantı, ASKON, MÜSİAD, ŞUTSO, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Ziraat Odası işbirliği ile gerçekleştirilecek.
TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi önemli bir organizasyona daha imza atıyor. Şanlıurfanın icracı kurumları, siyaseti, özel sektörü ve ilgili sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek Şanlıurfanın kalkınması adına aşılması gereken engelleri ve atılması gereken adımları tartışacak. 19 Kasım Cumartesi günü Hilton Otelde gerçekleştirilecek toplantının büyük ses getirmesi bekleniyor.
Toplantının ayrıntıları hakkında açıklama yapan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M. Sadık Sade, organizasyonun alışılagelmiş formatın dışında gerçekleştirileceğini söyledi. Bugüne kadar kamu tarafından gerçekleştirilen aynı amaçlı toplantıların sürdürülebilir olmadığına dikkat çeken Başkan Sade, Toplumun tüm katmanlarının temsilcilerini Şanlıurfa ortak paydasında bir araya getirmeyi hedefliyoruz. Bu güne kadar uygulanan metotlardan farklı bir formatta organizasyon yapacağız. Öncelikle Sivil Toplum mantığıyla hareket edeceğiz. Yüzlerce gündem arasında boğulmayacak, önemli ve aciliyet ifade eden az sayıda gündemi ele alacağız. Toplantı sonrası sonuç bildirgesi yayınlayacak ve toplantımızı kamuoyuyla paylaşacağız. Bir sonraki toplantımızın ilk gündem maddesi, geçen toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi olacak. Yani saatlerce konuşup kalkmaktansa, somut neticeler alana kadar oturacağız. Bu konuyla ilgili birçok istişarede bulunduk. İki ayda bir tekrarlayacağımız bu toplantı akil adamları da kapsayacak, kent konseyinin misyonunu da kapsayacak. Şanlıurfanın geleceğini masa başında şekillendirip, ileride meyvesini yiyeceğimiz birçok tohumu orada atacağız.
Sayın Bakanımıza ve Milletvekillerimize davet mektuplarını ve toplantı hakkında bilgilendirme notunu ilettik. Davetimizi ASKON, MÜSİAD, ŞUTSO, Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ve Ziraat Odası olarak yapıyoruz. Şanlıurfada ilk defa böyle bir organizasyon için böyle bir birliktelik sağlandı. Özellikle sayın Bakanımızın ve Milletvekillerimizin tamamının bu program davetimize icabet etmelerini canı gönülden arzu ediyoruz. TÜMSİAD olarak böyle bir toplantının sekretaryasını yaptığımız için gururluyuz. Birlikte hareket ettiğimiz STK Başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bu güç birliği bile özlediğimiz bir tablonun gerçekleşmesidir. Verdikleri desteğin Şanlıurfaya çok şey kazandıracağına inancımız tamdır. Bu yedi STK Şanlıurfa iş dünyasının neredeyse tamamının temsili ve özetidir. Herkesin bu en yüksek tondan yaptığımız davet sesine kulak vermesini diliyoruz şeklinde konuştu.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİTüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak yatırımcısını sevindiren altın fiyatları, yönünü sert bir şekilde aşağı çevirdi. Küresel piyasalardan gelen iyimserlikle tetiklenen düşüş, içeride Gram Altının bir gün içinde yaklaşık 500 TL değer kaybetmesine neden oldu.
Pazartesi günü 4.381 dolar ile rekor kıran ons altın, dünkü işlemlerde %-5,29 gibi çok sert bir düşüşle 4.125 dolardan kapandı. Bu sert geri çekilme, içerideki fiyatları da altüst etti.
BAŞKAN KAYA’DAN YATIRIMCILARA ÇAĞRIŞanlıurfa Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (ŞUGİOSB) arsa tahsis süreci başladı.
5 Bin Liralık İkramiye Bugün YatıyorÇalışan emeklinin beklediği gün geldi! 5 bin liralık ikramiye bugün yatıyor
ÇALIŞANA VE EMEKLİYE ZAMINA ERDOĞAN'DAN 500 TL İLAVEÇalışanı işvereni emeklisi bu rakama şaşıracak! Asgari ücrette zam ihtimalleri konuşulurken yeni çıkış! '500 TL de Erdoğan verir...'
FAİZ % 42.50 OLDUMerkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Piyasa beklentilerine paralel olarak bir adım atan Merkez, politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 42,50'ye çıkardı. Böylece son 7 ayda 3.400 puanlık faiz artışı yapılmış oldu.
Asgari Ücret Pazarlığı Başladı! On Milyonların beklediği Asgari ücret pazarlığı başladı! Bakan Işıkhan'dan milyonları umutlandıran sözler
Çalışan emeklilere 5000 TL İkramiye Yattı Mı?Kimler 5000 TL ikramiyeden yararlanacak? (Emekliye 5000 TL ikramiye ödemelerinde son durum) Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında sorgulanıyor. İlgili bakanlıklara talimat verdiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışan emeklilere de 5000 TL ikramiye verileceğini açıkladı.
ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI Beklenen Enflasyon oranları açıklandı
ÖZ ORMAN İŞ SENDİKASI ÜYELERİ NE ZAMAN FARKLARINI ALACAK Öz Orman İş sendikasına üye olan işçiler yetki uyuşmazlığı nedeniyle zam farklarını alamıyor
68 Bakan Yardımcısı Belli OlduResmi Gazete'de yer alan atama kararı ile birlikte 17 bakanlıkta 68 Bakan Yardımcısı belli oldu.
ASGARİ ÜCRET AÇIKLANDI SONUÇTAN İŞÇİLER MEMNUN Kamuoyunda merakla beklenen Asgari ücret açıklandı
ASGARİ ÜCRETTE NEFESLER TUTULDU Asgari ücrette tespit komisyonu çalışmalarına başlıyor
Bakan Bilgin;Asgari ücret Ve Belediye Çalışana Kadro MüjdesiAsgari ücret Temmuz 2023 için Ocak ayında yapılana benzer bir yol haritası çizeceklerini vurgulayarak enflasyonun üzerinde bir ek artış gerçekleştirileceğinin işaretini verdi. Belediyelerde çalışan bir personel grubunun sorunlarının da önlerinde bulunduğunu söyleyen Bilgin, "Öyle bazı sorunlar var, onları da çözeceğiz inşallah.
10 Bin TL Hane Başı Destek Ödemesi Neden Yatmadı?Hane başı destek ödemesi olarak adlandırılan 10 bin TL yardımlarda bazı aileler ödemelerini alırken bazı aileler ödemelerini henüz almadı. Bu durumun ardından ise Hane başı destek ödemesi neden yatmadı, Hane başı destek ödemesi ne zaman yatacak şeklinde araştırmalar yoğunlaştı. İşte Hane başı destek ödemesi yatmadı konusunda son gelişmeler ve detaylar.
Belediye Personelin En Düşük Maaşı 11 Bin TL OlduBelediye personellerin, en düşük maaşının 11 Bin 7 TL olduğunu duyurdu. İkramiye ve yan gelirlerin de arttığı müjdesini veren Öküzcüoğlu, kadın personellere regl izni verileceğini açıkladı.
BEŞİR DERNEĞİ YÜZLERCE ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle Eyyübiye Beşir Derneği tarafından 500 Çocuğu kışlık giyim Yardım yapıldı
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

