
Geçtiğimiz yıllarda Akçakale Şanlıurfa yoluna çekilen mucur yüzünden onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmiş, yüzlerce vatandaşımızın maddi hasarına neden olmuştu. Karayolları Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan asfalt çalışması Ak parti Şanlıurfa milletvekillerinin desteği ve Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkayanın özel girişimleri sonucu nihayete erdirildi.
Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya göreve geldiği ilk günden itibaren ulaştırma bakanlığı ve karayolları genel müdürlüğüyle yaptığı özel görüşmeler neticesinde Şanlıurfa Akçakale yolunun sıcak asfalt yapılması karara bağlandı. 22.05.2019 Çarşamba günü karayolları Diyarbakır 9. Bölge müdürlüğü tarafından yapılan ihale, 2019 yılı içerisinde bitirileceği belirtildi.

Akçakale- Şanlıurfa sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya şunları söyledi. Uzun yıllardır, Akçakale-Şanlıurfa arası büyük kazalara sebebiyet veren mıcır yolların sıcak asfalta kavuşturulması sevindirici bir gelişmedir. Alt ve üst yapı sorunlarından dolayı Akçakale Harran - Eyyubiye ve Suriye dahil olmak üzere bağlantılı olan yolumuzun vekillerimizin, şahsımın ve ulaştırma Bakanımızın çabalarıyla, Allaha çok şükür sonuca bağlandı. 2019 yılı yaz döneminde başlatılacak asfaltlama çalışmalarıyla, inşallah ölüm yolu olmaktan kurtulacak. Ayrıca Akçakalenin girişi de dört yola dönüşen ve hangi yolun nereye gittiği bilinmeyen Akçakale devlet hastanemizden itibaren prestij caddesine dönüştürülerek, ilçemize güzel bir vizyon kazandıracağız.

Akçakalemiz, batıdaki ilçelerimiz gibi çok mükemmel bir görüntüye ve çok güzel bir alt yapıya kavuşturulacaktır. Bu hizmetin gelişmesi ve ilçeye kazandırılması noktasında bu işin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de, ilçemizin gelişmesi ve değişimi için işin peşindeyim. İnşallah bundan sonra sonuçlandıracağımız her projeyi Akçakaleli vatandaşlarımızın önüne indireceğiz. Bundan sonra da inşallah bu hizmetlerin devamını sağlamaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerle beraber şu anda üzerinde çalıştığımız çok büyük projelerimiz var ancak, bu hizmetler gerçekleşmeyene kadar ve net sonuç almayana kadar bunları açıklamayacağız. Zaman zaman gerçekleşen projeleri sizlerle paylaşacağız. Şimdilik bu sıcak asfalt çalışması nihayete erdirildi. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Dedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFA VE AKÇAKALE'DE DOLANDIRICILIK OPERASYONUŞanlıurfa ve Akçakale'de Dolandırıcılık Operasyonu: 5 Gözaltı, 3 Tutuklama
FECİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ Akçakale, Ceylanpınar karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti
ŞANLIURFA’DA BİR İLK DAHA: TARE TEDAVİSİ ARTIK HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE UYGULANIYORŞanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi, bölge genelinde bir ilke imza atarak, ileri düzey kanser tedavi yöntemi Transarteryel Radyoembolizasyon (TARE) uygulamasına başladı.
Asgari Ücrette Son Sözü Erdoğan'daMilyonların gözü asgari ücrete yapılacak zamma çevrilirken Bakan Işıkhan rakamın perşembe ya da cuma günü açıklanacağını duyurdu. TÜRK-İŞ'in talebi 29 bin 583 TL son söz ERDOĞAN'da
ESAD'IN İŞKENCELERİNE YILLARCA MARUZ KALAN AYDIN DOĞAÇ ŞANLIURFA’LI MI?Suriye'nin başkenti Şam'daki Sednaya Cezaevi'nden kurtarılan bir Türk vatandaşının hali yürekleri dağladı. Aydın Doğaç olduğu söylenen şahsın akıl sağlığını ve konuşma yeteneğini büyük ölçüde kaybettiği görüldü.
İMAM'I DARP ETTİREN ASTSUBAYA 15 YIL HAPİS İSTENİYORVan’da görev yapan üç jandarma görevlisinin bir imamı önce darp, sonra gasp ettiği olaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede imam İ.S. ile Jandarma Astsubay Gül Kılıç arasında “duygusal ilişki” olduğu belirtilirken, Kılıç ve emrindeki jandarmaların imama karşın “Silahla yağma” suçunu işledikleri belirtilerek 10 yıldan 15 yıla kadar hapis istedi.
AK PARTİ ŞANLIURFA İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi yeni yönetimini açıkladı
BAŞKAN GÜLPINAR BALIKLIGÖL VE HAŞİMİYEDEŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Balıklıgöl platosunda yer alan esnafı ziyaret etti. Kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerle kendi dillerinde sohbet eden Başkan Gülpınar, amaçlarının vatandaşlardan gelen parayı hakkıyla kullanmak ve korumak olduğunu söyledi.
BAŞKAN AYHAN:İLÇEMİZ PARK VE BAHÇELERİ, ŞEHRİMİZİN NEFES ALMA ALANLARIDIRAkçakale Belediyesi park ve bahçelerdeki temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan Belediyemiz, yeşil alanlarını İlçe sakinlerine daha temiz ve düzenli mekanlar sunmayı amaçlıyor.
Başkan AYHAN İşi Ehline VerdiAkçakale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu 5 yıl aranın ardından yeniden deneyimli ve başarılı gazeteci Mustafa Güçlü' ye verildi.
BAŞKAN ABDULHAKİM AYHAN'DAN BAYRAM MESAJIAkçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayınladı
ŞANLIURFA EMNİYETİ GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından 4 ay süren uzun takipler sonrası 16 Göçmen Kaçakçısı yakalandı
GÖÇÜK ALTINDA KALAN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Kanal çalışmaları sırasında oluşan toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçinin imdadına itfaiye yetişti
MUHTAR ADAYINA SAZLI SÖZLÜ KARŞILAMA Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken seçim çalışmaları reklenmeye başladı.
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİNİ ÇÖKERTİ Şanlıurfa Merkezli üç ilden yapılan dolandırıcılık operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı
HALİLİYE DİŞ HASTANESİNE 32 DİŞ HEKİMİ ATANDI.İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Haliliye Ağız ve Diş sağlığı hastanesini ziyaret etti.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

