
Grubunda şampiyon olan Karaköprü Belediyespor play off oynama hakkı kazandı. Karaköprü Belediyespor Play Off maçında Mardinspor'u mağlup ederse 3. Lig'e çıkacak.
Sezon başında şampiyon olarak Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil etme parolasıyla yola çıkan Karaköprü Belediyespor, sezonun tamamlanmasıyla grupta birincilik ipini göğüsledi.
Karaköprü ekibi İnönü Üniversitesi'ni 2-1 mağlup ederek grubun şampiyonu oldu ve 3. lig için play off oynama hakkı kazandı.
Taraftarların yoğun desteğiyle İnönü Üniversitesi karşısına çıkan Karaköprü ekibi maça baskılı başladı ancak 12. dakikada yediği şanssız golle 1-0 geriye düştü. Yediği golden sonra baskısını artıran kırmızı siyahlı takım 28. dakikada Muhammet Kurt'un attığı golle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıya da üstün başlayan Karaköprü Belediyespor yakaladığı net fırsatlardan yararlanamazken, 55. dakikada Emre Yavuz'un golüyle öne geçti. Golden sonra Karaköprü ekibi yeniden baskı kurarken, rakibini kendi yarı sahasına hapsetti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken, şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
Maçtan sonra konuşan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat takıma her zaman inandıklarını, güvendiklerini ve bunun sonunda ipi göğüslediklerini söyledi. Başkan Kudat, "Zor bir grubu lider tamamladık. Çok önemli bir başarı elde ettik ancak 3. lig için önümüzde bir play off maçımız var. İnşallah Mardinspor maçını da kazanıp Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edeceğiz. Ben tüm futbolcularıma, teknik ekibe ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bedih Şahapoğlu ise hak ettikleri şekilde ligi lider bitirdiklerini kaydederek, Mardinspor maçını da kazanıp 3. lige çıkmak istediklerini belirtti. Şahapoğlu şöyle konuştu: "Biz göreve geldiğimiz günden itibaren inandık, mücadele ettik ve sonunda grubumuzu şampiyon tamamladık. Buralara gelmemizde futbolcusundan, başkanına, teknik ekibine, yöneticisine, malzemecisine kadar herkesin emeği var. Özellikle Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'nin ve Kulüp Başkanımız Mehmet Kudat'ın desteklerini fazlasıyla gördük. Her zaman desteklerini gösterdiler ve sonuçta şampiyon olduk. Henüz her şey bitmedi tabi ki, Mardinspor'u da yenip 3. lige çıkarak Şanlıurfa'yı temsil etmek istiyoruz. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık diyorum."
Karaköprü Belediyespor BAL ligi 1. grup şampiyonu Mardinspor ile önümüzdeki günlerde tarafsız sahada karşılaşacak ve kazanması durumunda Şanlıurfa'yı 3. ligde temsil edecek.
Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maçı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve binlerce taraftar izledi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BERK İSMAİL ÜNSAL ŞANLIURFASPOR’DA!Şanlıurfaspor, 2025–2026 sezonu kadro planlamaları doğrultusunda tecrübeli forvet Berk İsmail Ünsal’ı renklerine bağladı
DÖRTLÜ FİNALİN GALİBİ FENERBAHÇE OLDU Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde düzenlenen ING Türkiye Kupası 2025 Dörtlü Final karşılaşması bugün oynanacak olan Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Fibabanka sonucu belirleyecek
Galatasaray - PAOK maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında yarın Yunanistan'ın PAOK takımını konuk edecek. Galatasaray - PAOK Avrupa Ligi maçı şifresiz mi?
FENERBAHÇE ŞANLIURFA’YA A TAKIMIYLA GELECEKFenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı almasının yakınları devam ediyor. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, yaptığı açıklamada sakat ve cezalılar dışında A Takımı'mızı Urfa'ya götüreceğiz. Urfa'ya Fenerbahçe A Takımı'nı seyredebileceği açıkladı
Ziraat Türkiye Kupası'nda Kura Çekimi Gerçekleşti!Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri...
Süper Kupa'da Kimin? Galatasaray mı, Fenerbahçe mi?Süper Kupa'da favori değişti! Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Oranları görenler şaşkına döndü
Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük heyecan, kuralar çekildi! Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük heyecan, kuralar çekildi! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu, tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak.
ASLAN AVRUPA'DA KÜKREDİ UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. haftasında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda İngiltere'nin Manchester United takımını 3-2 yendi
MANCHESTER UNİTED-GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ KANALDAGalatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. hafta maçı hangi kanalda yayınlanacak
GALATASARAY'IN İLK ONBİRİ AÇIKLANDI Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United karşısındaki ilk onbirleri açıklandı
ERTUĞRUL SAĞLAM DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİ DEPLASMANDA GÖRDÜKKocaelispor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Şanlıurfaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
BAHANE ÜRETMEYE GEREK YOK SORUMLULUK TAMAMEN BİZDEDün oynana Kocaelispor maçı sonrası Şanlıurfaspor Teknik Direktör Zafer Turan maçla ilgili açıklamalarda bulundu
ŞANLIURFASPOR EVİNDE AĞIR YARA ALDI Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Şanlıurfaspor, sahasında karşılaştığı Kocaelispor'a 2-0 mağlup oldu.
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR'DA HEDEF ÜÇ PUAN Yarın sezonun üçüncü maçına çıkacak Karaköprü Belediyespor, Tepecik tesislerindeki antrenmanı ile son hazırlıklarını tamamladı.
İŞTE MİLLİ TAKIMIN YENİ HOCASI Stefan Kuntz ile yollarını ayıran A Milli Takım, Vincenzo Montella ile anlaştı.
ENVER CENK ŞAHİN ŞANLIURFASPOR'DAKariyerinin en iyi sezonunu Bursaspor’da geçiren Enver Cenk Şahin, 1,5 sezon formasını giydiği yeşil-beyazlı ekipte 7 maçta 11 gol atma başarısı gösterdi.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

