
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimleri meyvesini vermeye devam ediyor. Ceylanpınar'da 24 Haziran seçimi öncesinde HDP'den Ak Parti'ye katılımlar sürüyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Menderes Atilla, Artuk Ailesi ve akrabaları ile görüşerek Ak Parti saflarına geçmesini sağladı.
BAŞKAN ATİLLA VE AİLE ÜYELERİ PARTİ DE BULUŞTU
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın girişimleri sonucunda Ak Parti saflarına geçen ilçenin ileri gelen ailelerinden olan Artuk Ailesi ve akrabaları daha önceden HDP saflarında yer alıyordu. Başkan Menderes Atilla, İlçe Başkanı Halid Şimşek, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve partililer ile beraber Artuk Ailesi ve akrabaları parti binası önünde bir araya gelerek katılımlarını resmileştirdiler. Yaşanan katılıma hem partililerin hem de vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

"HİLAL'İN YANINDA DURMAK BİZİM İÇİN DİNİ BİR VAZİFEDİR DİYEREK AK PARTİ SAFLARINA GEÇTİLER"
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Artuk Ailesi ve akrabalarının hak ve batılın savaşında hakkın yanında yer alacaklarını ifade etti. Atilla, "Bundan bir hafta önce hepiniz şahit oldunuz HDP aday adayı Halil Kesmez parti saflarımıza katıldı. HDP hem meclis üyesi hem de belediye başkan yardımcısı Muzaffer Acet o da akraba ve dostları ile geldi. Hak ve batılın savaşında dedi ki artık hakkın yanında yer alacağım. Ceylanpınar'ın ileri gelenlerinden Artuk Ailesi'ne mensup Cemil Artuk ve akrabaları bugün partimize geldiler, bizlere katıldılar. Allah onlardan razı olsun diyorum, gücümüze güç kattılar. Şu anda cereyan eden Haç ile Hilal'ın savaşını görmüşler. Bu savaşta Hilal'in yanında duymak bizim için dini bir vazifedir diyerek Ak Parti saflarına geçtiler" dedi.
"HİZMETLER LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE OLDU"
Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, ülke de yapılan bütün hizmetlerin Ak Parti döneminde yapıldığını belirterek, "Partimize katılımlar sürüyor, gün ve gün çoğalıyoruz. Peki, bunun sebebi nedir? Bizler hepimiz el ele vererek, hepimiz bir olduğumuzu belirterek çalıştığımız zaman inanın meyvesini alıyoruz. Ceylanpınar'da yapılmayan hizmet kalmadı. Türkiye'de yapılmayan hizmet kalmadı. Hizmetleri size anlatmaya kalksan sabahtan akama kadar bitiremeyiz. Bu hizmetler liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti ile oldu. Biz geçtiğimiz gün Ramazan Bayramı'nı kutlayacağız ve Allah'ın izniyle 25 Haziran sabahı da hep beraber özgürlüğün bayramını kutlayacağız" diye konuştu.

"HERKES ELİNİ VİCDANINA KOYSUN OYUNU KULLANSIN"
Cemil Artuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok hizmet yaptığını ve bundan dolayı herkesin kendisine oy vermesini gerektiğinin altını çizerek, "Bu kulu davada liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde eskiden hepimiz Avrupa duy sesimizi diye haykırırken şimdi de Avrupa kes sesini diyoruz. Böyle bir liderimiz varken, böylesine dünyaya meydan okuyan bir lider varken, herkes elini vicdanına koysun oyunu kullansın. 1995'te İstanbul'da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Mısır Çarşısı'nda bir fotoğraf çekerken inşallah seni başımızda görürüz dedik. Bugün ise Reis-i Cumhur oldu. Belediye Başkanımız Menderes Atilla'yı da daha yukarılarda görmek isteriz" şeklinde konuştu.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYORŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunu artırmaya yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.
CEYLANPINAR BELEDİYE EŞ BAŞKANLARI TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYORCeylanpınar ilçe halkı Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Av. Rahşan Yazar’ı ziyaret etmeye devam ediyor
RIDVAN SÖYLEMEZ BİNLERCE KİŞİ İLE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Ceylanpınar ilçesinde aday adaylık başvuruları devam ediyor
SEYİTHAN ATİLLA ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI Ceylanpınar Belediye Başkanı Aday adaylık başvurusunu bugün resmen yaptı
CEYLANPINAR'DA MUHALEFET PARTİLERİ ORTAK DEKLARASYON YAYINLADI Ceylanpınar ilçesinde faaliyet gösteren Muhalif Siyasi partiler ilçenin sorunlarını ile ilgili ortak deklarasyon yayınladılar
CEYLANPINAR İLÇESİNE 2 ADET MİLLET BAHÇESİ Ceylanpınar'da bulunan vatandaşların rahat bir ortamda dinlenmek ve Sosyal aktivitelerini yapmak için 2 Adet millet bahçesi yapılacak
BAŞKAN SOYLU, SUÇ İŞLEYEN BABAMIN OĞLU DA OLSA HESAP SORULMALICeylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sosyal medya ve yerel haber sitelerinde yer alan ve asılsız iddialarla ilgili yazılı açıklamada bulundu.
O İLÇEYE AYÇİÇEK YAĞI FABRİKASI KURULUYORTürkiye'nin hububat ambarı durumunda olan ilçeye Ayçiçek yağı fabrikası kurulması planlanıyor
AK PARTİ CEYLANPINAR İLÇE BAŞKANLIĞINA DOĞANTEKİN GETİRİLDİUzun bir süredir kimin ilçe başkanı olacağı kamuoyu tarafından merakla beklenen aday bugün açıklandı
DAHA TEMİZ BİR CEYLANPINAR İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYORKötü görüntü ve çevreye yaydığı koku ile vatandaşlara rahatsızlık veren Antep Deresinde Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylunun talimatı doğrultusunda temizlik çalışmaları başlatıldı.
CEYLANPINAR BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde kasap ve et satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim yaptı
BALYE YÜKLÜ TIR ALEVLERE TESLİM OLDUSeyir halindeki balye yüklü tır alevlere teslim oldu
MENDERES AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJICeylanpınar eski Belediye Başkanı Menderes Atilla abisinin vefatı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı
BAŞKAN SOYLU DAN 15 TEMMUZ MESAJICeylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
MENDERES ATİLLA NEDEN GÖZ YAŞLARINA BOĞULDUEski Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atila hem kendisi ağladı hemde çevresindekilerin ağlattı
BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ!Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan Menderes Atilla'nın ağabeyi Mehmet Sait Atilla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

