
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesinde yapımı tamamlanan Eyyüp Cenap Gülpınar Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu. Toplam 1200 metrekare kapalı alana sahip yarı olimpik yüzme havuzundaki tefrişat çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, Seçildiğimiz günden bu yana Eyyübiyeli kardeşlerimize, Şanlıurfalı hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
_copy_620x380.jpg)
Gençlerimize, evlatlarımıza yarı olimpik yüzme havuzu sözümüz vardı. Geçen yıl temelini atmıştık. Şu anda tamamlanmak üzere. Teknik ekibimizle incelemelerde bulunduk, yüzde 99 bitirmiş durumdayız. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde değerli kardeşlerimizle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz.
_copy_620x380.jpg)
Şimdiden gençlerimize, evlatlarımıza yarı olimpik yüzme havuzumuz hayırlı olsun. Eyyübiye her şeye değer, yüzme havuzumuz da Eyyübiyeye bir değer diye konuştu. Eyyübiye Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzu, Muradiye Mahallesinde yer alıyor.
_copy_620x380.jpg)
Tesiste, yarı olimpik steril havuz, soyunma odaları, duş, bekleme salonu gibi müştemilatlar bulunuyor. Engelli vatandaşların da kullanımına uygun inşa edilen havuz, Haziran ayında Eyyübiye ve Şanlıurfanın hizmetine sunulacak.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDA TEŞEKKÜR VE ÖDÜL TAKDİM AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, teşkilat bünyesinde yürütülen çalışmalarda üstün gayret gösteren yol arkadaşlarına teşekkür ederek plaket ve belge takdiminde bulundu.
BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de, hizmet ve yatırımlarının çok büyük bölümünü çocuk ve gençlerin eğitimine ayıran Eyyübiye Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılının ilk destek çalışmasını başlattı
Eyyübiye İlçesinde 50 Yaşındaki Adam Banyoda Ölü BulunduŞanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Tahsin Erdoğan, evinin banyosunda hayatını kaybetmiş halde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.
Başkan Kuş,Kapısı Çalınmadık İhtiyaç Sahibi KalmayacakEyyübiye Belediye başkanı Mehmet Kuş, Ramazan ayı dolayısıyla Eyyübiye’de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hane ziyaretlerini sürdürüyor.
AKÇAKALE ÇEVREYOLU’NDA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akçakale Gaziantep Çevreyolunda meydana gelen araç yangını paniğe neden oldu
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADAEyyübiye ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Ulaşımın aksamaması için ekipler sahada çalışmaya başladı
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİEyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, gıda üretimi ve satışı yapan tüm işletmeleri düzenli olarak denetlenmesini aralıksız sürdürüyor
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK Yoğun kar yağışı nedeniyle Eyyübiye ilçesinde kapanan yollar Eyyübiye Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu tüm yollar ulaşıma açıldı
BAŞKAN KUŞ, ATATÜRK’Ü ANMAK, TÜRKIYE’YI DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAK DEMEKTIREyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87’nci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
SİYASET UZLAŞMA SANATIDIR DİYEN ÇİFTÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Salih Çiftçi, partisinden istifa etti
EYYÜBİYE’DE KADINLAR ÜRETİYOR, GÜÇLENİYORBelediye Başkanı Mehmet Kuş’un kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık anlayışıyla sürdürülen hizmetler sayesinde, kadınlar hem öğreniyor hem de üretmeye başlıyor
ŞELALE’DE UMUT AKIYOR: KADINLAR ÖĞRENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE BÜYÜYOREyyübiye Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde hayata geçirdiği kadın destek merkezleriyle büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un öncülüğünde yürütülen projeler kapsamında, kadınlar meslek sahibi olurken, çocuklar da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Eyyübiye’de Doğalgaz Seferberliği Devam Ediyor: 109 Aile Daha IsınacakEyyübiye Belediyesi, dezavantajlı vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye tarafından hayata geçirilen "Hava Kalitesini İyileştirme Projesi" kapsamında, ikinci etap çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda 109 ihtiyaç sahibi aile daha doğalgazla buluşturuluyor.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI Eyyübiye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla esnaflara Türk bayrağı dağıttı.
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDAN MURADİYE MAHALLESİNE ZİYARETAk parti Eyyübiye İlçe teşkilatı esnaf ve STK Ziyaretlerini sürdürüyor
URFA CEYLANLARINDA BEREKETLİ BİR SEZON Nesli tükenme tehlikesi altında bulunan Şanlıurfa Ceylanlarında bu yıl bereketli bir yıl oldu 
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU

VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
