
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın onayı ile tekrardan aday gösterildi. Başkan Baydilli adaylık teveccühleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
Yeniden adaylığını değerlendiren Başkan Metin Baydilli, Karaköprü için hayallerinin olduğunu ve seçilmesi durumunda bugüne kadar olduğu gibi gecesini gündüzüne katarak çalışacağını dile getirdi.
Başkan Baydilli şöyle konuştu:
Allaha hamd olsun yaklaşık 3.5 yıllık başkanlık sürecimizde Karaköprümüz için elimizden gelen tüm gayreti sarf ettik. 31 Mart 2019da yapılacak olan seçimlerde Cumhurbaşkanımız ve partimizin onayı ile tekrardan Karaköprümüze hizmet etmek için aday gösterildik. Teveccühleri için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ak Parti yönetimimize teşekkürlerimi sunuyorum.
Karaköprü ilçemiz hizmetin en iyisine layıktır ve inşallah 31 Mart'ta seçildikten sonra ilçemizin kalkınmasını sürdürmesi için hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin yanında devam eden projelerimizi en kısa sürede bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız ve yeni projelerle ilçemizin gelişimini sürdüreceğiz.
Bismillah diyerek başladığımız bu yolda inşallah yaptığımız her çalışmayı Elhamdülillah diyerek tamamlayacağız. Biz belediye başkanlığına değil Karaköprü'ye hizmet etmeye talip olduk ve bu yolda gece gündüz demeden, tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte daha önce olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz.
İnşallah 31 Mart'tan sonra milletimizin de desteğiyle tekrar göreve geldikten sonra vatandaşlarımızın da görüşlerini dikkate alarak hep birlikte ilçemizi güzelleştireceğiz, büyüteceğiz. Desteklerini, dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. 31 Mart ve sonrasında da inşallah Karaköprü bize emanettir, biz de Karaköprü'ye emanetiz."
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
İTFAİYEDEN KÜÇÜK NİSA’YA HAYAT KURTARAN MÜDAHALEAnnesinin kısa dalgınlığı küçük Nisa'nin hayatına mal oluyordu
Şanlıurfa’da Demir Korkuluğa Saplanan Çocuk KurtarıldıŞanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda, 10 yaşındaki Halil Y. talihsiz bir kaza geçirdi
ÖĞRENCİSİNİ DÖVEN ÖĞRETMEN TUTUKLANDIKaraköprü İlçesinde 5'inci sınıf öğrencisi M.S. sınıf öğretmeni A.K. tarafından sınıfta, arkadaşlarının gözü önünde darp edildi.
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTUKaraköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, ilçedeki kırsal mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelerek 2025 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi
BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJIKaraköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
KARAKÖPRÜ’DE KURBAN SATIŞ YERLERİ HAZIRLANIYORKaraköprü Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürürken ilçede kurban satışı
için belirlenen alanda düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor
Karaköprü Belediyesi Yönetimini oluşturdu!Karaköprü belediyesinde yeni belediye başkanları ve yeni müdürler belli oldu.
YENİ KATILIMLARLA BAŞKAN BAYDİLLİ'YE DESTEK BÜYÜYORKaraköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye seçimlere yaklaşırken vatandaşların desteği her geçen gün artarken, diğer partilerde görev alan vatandaşlar AK Parti’ye katılarak Başkan Baydilli’ye destek veriyorlar
NİHAT ÇİFTÇİ'NİN ACI GÜNÜÖnceki dönem büyükşehir belediye başkanı ve 2024 seçimde de Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Nihat Çiftçi’nin kayınvalidesi Sabiha Aytaç, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
BAŞKAN BAYDİLLİ KARAKÖPRÜ’DE GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN DEVAMI İÇİN DESTEK İSTEDİKaraköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçim çalışmaları kapsamında Çankaya Mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirirken, Karaköprü’de ‘Gerçek belediyecilik’ anlayışı ile hizmetlerin devamı için destek istedi
ÇİFTÇİ;Karaköprü’deki atıl proje tekrar hizmete sunulacakYeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Nihat Çiftçi, ilçede atıl durumdaki Yaşam Sokağı’nın revize edilerek Emekliler Lokali’ne dönüştürülerek tekrar hizmete sunulacağını söyledi.
NİHAT ÇİFTÇİ KARAKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDUTürkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da siyaset çok hareketli saatler yaşanıyor.
Büyükşehir belediye başkan adayı beli olduğundan sonra merkez ilçelerden Karaköprü belediye başkan adayıda Eski büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi oldu.
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’DA KAMP SÜRECİ BAŞLADISezonun ilk yarısını namağlup ve lider olarak kapatan Karaköprü Belediyespor, bugün itibariyle Antalya'da devre arası kamp sürecine start verdi.
KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR DOLU DİZGİN Karaköprü Belediyespor şampiyonluk yolundaki engelleri bir bir aşıyor
KARAKÖPRÜ’DE KADINLAR HEM ZANAAT ÖĞRENİYOR HEM ÜRETİYORKaraköprü Belediyesi'nin açtığı meslek edindirme kurslarıyla kadınlar boş zamanlarını değerlendirerek hem zanaat öğreniyor hem de öğrendikleriyle üretim yapıyor
KARAKÖPRÜ'DE YAĞIŞ SONRASI ÇAMURLU YOLLAR TEMİZLENİYORŞanlıurfa'da yoğun yağış sonrası çamurlaşan yollar Karaköprü Belediyesi temizlik işleri belediye tarafından temizlenerek vatandaşların çamurlu yollarda sorun yaşamasının önüne geçiliyor
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

