
Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt, Başkan Abdülhakim Ayhanın talimatları doğrultusunda Büyüktaş Kırsal Mahallesinde bulunan Kültür evlerinde incelemelerde bulundu.
Kültür evlerinin iç dış boyasının yapılması, zemin fayanslarının değiştirilmesi, kapı, pencere ve elektrik tesisatı ile mefruşatların yenilenmesi gibi eksikleri tespit eden Akkurtun verdiği rapor doğrultusunda Akçakale Belediyesi tarafından gerekli çalışmalar başlatıldı.
Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak, Kültür evlerinin vatandaşın hizmetine sunulacağı öğrenildi.
ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞIMIZIN REFAHI
Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaştan gelen her talebi değerlendirmeye aldıklarını ve vakit kaybetmeden gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi. Başkan Ayhan, Akçakale Belediyesi olarak; yol, park, altyapı ve üstyapı gibi asli görevlerimizi yerine getirirken her zaman önceliği vatandaşlarımızın taleplerine veriyoruz. Bu kapsamda Büyüktaş Kırsal Mahallemizin sakinleri de belediyemize müracaat ederek eksiklerini bildirdiler. Gerekenin yapılması için ilgili birimlere talimat verdim. Destek Hizmetler Müdürümüzün mahallede yaptığı ön inceleme doğrultusunda eksiklerin giderilmesi için ekiplerimiz çalışmalara başladı. En kısa zamanda 4 kültür evimiz de baştan aşağı yenilenerek halkımızın hizmetine sunulacaktır dedi.
Belediye olarak Akçakalelilerin huzur ve refahını her şeyin üstünde tuttuklarının altını çizen Başkan Ayhan, Biz bu makama hizmet için talip olduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana da ilçemizin yaşam standardını yükseltmek, daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için çalışıyoruz ifadelerini kullandı.
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Büyüktaş Kırsal Mahallesi sakinlerinden Halil Engin de Büyüktaş Mahallesi olarak Başkan Ayhanı ziyaret ettiklerini belirterek, Engin, İhtiyaçlarımızı kendisine ilettik. Başkanımız Sn. Abdülhakim Ayhan da bize Cumartesi günü mahalleden ayrılmamamızı, ekipleri göndererek mahallemizin eksiklerini tespit ettireceğini ve yol, badana, taziye evi gibi ne eksik varsa hepsinin yapılacağını söyledi. Allah razı olsun Müdürümüz İbrahim Akkurtu görevlendirerek mahallemizin eksiklerini tespit ettirdi ve gerekli çalışmaları başlattı. Mahallemizin ne ihtiyacı varsa belediyemiz tarafından tamamlanacak diye konuştu.
Başkan Abdülhakim Ayhana ilgi ve alakasından dolayı mahalle adına teşekkür eden Engin, Biz başkanımızdan çok memnunuz. Allah da kendisinden razı olsun. Ne zaman kapısını çalsak ya da telefonla arasak ekiplerini mahallemize göndererek, ne gerekiyorsa yaptırıyor. Belediye başkanımız Sayın. Abdülhakim Ayhandan da belediyemizin çalışanlarından da çok memnunuz. Allah başımızdan eksik etmesin şeklinde konuştu.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFA VE AKÇAKALE'DE DOLANDIRICILIK OPERASYONUŞanlıurfa ve Akçakale'de Dolandırıcılık Operasyonu: 5 Gözaltı, 3 Tutuklama
FECİ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ Akçakale, Ceylanpınar karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti
ŞANLIURFA’DA BİR İLK DAHA: TARE TEDAVİSİ ARTIK HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE UYGULANIYORŞanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi, bölge genelinde bir ilke imza atarak, ileri düzey kanser tedavi yöntemi Transarteryel Radyoembolizasyon (TARE) uygulamasına başladı.
Asgari Ücrette Son Sözü Erdoğan'daMilyonların gözü asgari ücrete yapılacak zamma çevrilirken Bakan Işıkhan rakamın perşembe ya da cuma günü açıklanacağını duyurdu. TÜRK-İŞ'in talebi 29 bin 583 TL son söz ERDOĞAN'da
ESAD'IN İŞKENCELERİNE YILLARCA MARUZ KALAN AYDIN DOĞAÇ ŞANLIURFA’LI MI?Suriye'nin başkenti Şam'daki Sednaya Cezaevi'nden kurtarılan bir Türk vatandaşının hali yürekleri dağladı. Aydın Doğaç olduğu söylenen şahsın akıl sağlığını ve konuşma yeteneğini büyük ölçüde kaybettiği görüldü.
İMAM'I DARP ETTİREN ASTSUBAYA 15 YIL HAPİS İSTENİYORVan’da görev yapan üç jandarma görevlisinin bir imamı önce darp, sonra gasp ettiği olaya ilişkin soruşturma tamamlandı. Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, Van Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede imam İ.S. ile Jandarma Astsubay Gül Kılıç arasında “duygusal ilişki” olduğu belirtilirken, Kılıç ve emrindeki jandarmaların imama karşın “Silahla yağma” suçunu işledikleri belirtilerek 10 yıldan 15 yıla kadar hapis istedi.
AK PARTİ ŞANLIURFA İL YÖNETİMİ AÇIKLANDI Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi yeni yönetimini açıkladı
BAŞKAN GÜLPINAR BALIKLIGÖL VE HAŞİMİYEDEŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Balıklıgöl platosunda yer alan esnafı ziyaret etti. Kenti gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlerle kendi dillerinde sohbet eden Başkan Gülpınar, amaçlarının vatandaşlardan gelen parayı hakkıyla kullanmak ve korumak olduğunu söyledi.
BAŞKAN AYHAN:İLÇEMİZ PARK VE BAHÇELERİ, ŞEHRİMİZİN NEFES ALMA ALANLARIDIRAkçakale Belediyesi park ve bahçelerdeki temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Akçakale Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan Belediyemiz, yeşil alanlarını İlçe sakinlerine daha temiz ve düzenli mekanlar sunmayı amaçlıyor.
Başkan AYHAN İşi Ehline VerdiAkçakale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğu 5 yıl aranın ardından yeniden deneyimli ve başarılı gazeteci Mustafa Güçlü' ye verildi.
BAŞKAN ABDULHAKİM AYHAN'DAN BAYRAM MESAJIAkçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayınladı
ŞANLIURFA EMNİYETİ GÖÇMEN KAÇAKÇILARINA GÖZ AÇTIRMIYOR
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından 4 ay süren uzun takipler sonrası 16 Göçmen Kaçakçısı yakalandı
GÖÇÜK ALTINDA KALAN VATANDAŞIN İMDADINA İTFAİYE YETİŞTİ Kanal çalışmaları sırasında oluşan toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçinin imdadına itfaiye yetişti
MUHTAR ADAYINA SAZLI SÖZLÜ KARŞILAMA Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken seçim çalışmaları reklenmeye başladı.
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILIK ŞEBEKESİNİ ÇÖKERTİ Şanlıurfa Merkezli üç ilden yapılan dolandırıcılık operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı
HALİLİYE DİŞ HASTANESİNE 32 DİŞ HEKİMİ ATANDI.İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Sağlık tesisleri ziyaretleri kapsamında Haliliye Ağız ve Diş sağlığı hastanesini ziyaret etti. 
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI


SİYASET UZLAŞMA SANATIDIR DİYEN ÇİFTÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ 

Danilo Zanna, Müslüman Olup Danyal Hamza mı Oldu? 
