
AK Parti İl Başkanlığında çalışmaları koordine eden isimlerden birisi olan Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dün akşam saatlerinde basını bilgilendirdi. İncelemeler başlar başlamaz çok ilginç verilerle karşılaşıldığını ifade eden Yavuz, şunları kaydetti:
Biz dedik ki, İstanbulda durum hiç anlatıldığı gibi değil dedik. Bu verileri bir sisteme aldık çok hızlı bir şekilde sonuçlara ulaşıyoruz. Bir yandan da hata ve eksiklikleri sistem üzerinden kolay belirleyelim diye istemiştik. Seçim gecesi İstanbula intikal ettim. Daha ilk incelemede gerçekten çok ilginç verilerle karşılaştık. Gerçekten demokrasi tarihimizin en büyük şaibelerinden biridir bu seçim dersem herhalde fazla abartmış olmam. İlçe seçim kurulu Sancaktepede büyükşehire ilişkin oyların sayımına talebimizi kabul etmedi. Ama CHPnin talebini oy çokluğuyla kabul etti ve incelemeye değer buldu. İlginç değil mi?
Operasyon çekiliyorYSKnın verilerine göre 29 binlere kadar çıktı fark. Ama şu an itibarıyla düşüyor, düşmeye devam edecek, şu an itibarıyla 20 bin 509. Sadece elimdeki dosyada 7 bin 646 oy var bizim aleyhimize kaydedilmiş, bizden gitmiş.
Kameralarla izlensinDiyoruz ki, bütün partilere YSK seçim tutanakları, sayım döküm çizelgesini görüyor. Partiler biraz zahmet etse de baksa bize karşı yapılan bu zulmü ve bize karşı çekilen adeta bu operasyonu anlar. Biz verilerimize güveniyoruz. Sizin de veri noktasında bir endişeniz yoksa, sonuçta ne çıkarsa kesinleşen sonucu hepimiz kabul ederiz. Hodri meydan. Gelin yasa çerçevesinde seçim kurulları zaten şeffaf ama kamerayla vatandaşımıza kadar izletilsin. Bizim için problem yok. Gerçek neyse o gerçek ortaya çıksın istiyoruz. Hep bu işlerin içerisindeyim bu kadarını ilk kez görüyorum. Gerçekten pes doğrusu diyorum. Sorumlular hakkında adımlarımız, gerekirse suç duyurularımız söz konusu olacak.
(Yeni Şafak)
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
Eyyübiye İlçesinde 50 Yaşındaki Adam Banyoda Ölü Bulundu
Şanlıurfa'da sahte jandarma dehşeti: 12 kilo altın ve 2 milyon TL gasp edildi
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...
SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI HALİL YİĞİT'İN ACI GÜNÜ 
AKÇAKALE SINIR KAPISI AÇILIYOR
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYON
Galatasaray Zorlu Fikstürde Liverpool Karşısında
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR 
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundaki Rakibi Belli Oldu: Liverpool
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati Uyarılar
