Karaköprü Bld Spor Gol Oldu Yağdı

BAL ligi 2. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı Karaköprü Belediye spor kendi sahasında konuk ettiği Elbistan spor’a gol oldu yağdı.

21 Aralık 2015 Pazartesi 23:59

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediye spor kendi sahasında konuk ettiği Elbistanspor’u7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bu sezon ligin en farklı galibiyetini elde etti. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller; İbrahim Ülüm (3) Necati Karadağ (2) Semih Ekmen (2) den geldi.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça ev sahibi Karaköprü Belediye spor iyi başladı. Maçın ilk yarım saatinde gol bulamayan Kırmızı Siyahlı ekip ilk golü dakika 35’te Necati’nin kafa vuruşuyla buldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediye spor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Karaköprü Belediye spor dakika 48’de Necati ile farkı ikiye çıkaran golü attı. Necati’nin golünden 7 dakika sonra İbrahim Ülüm skoru 3-0’a getirdi. Bu golden sonra konuk Elbistan spor tamamen oyundan düştü. Dakika 78’de Kaptan İbrahim Ülüm farkı 4’e çıkaran golü attı. Maçın son bölümünde Semih Ekmen 87. ve 89. dakikalarda attığı gollerle skoru 6-0’a taşıdı. Dakika 90’da kaptan İbrahim Ülüm maçın skorunu tayin eden golü attı. 7-0

Karaköprü Belediye spor aldığı farklı galibiyetle puanını 25’e çıkararak 1 maç eksiği ile lider ElazizBelediyespor’u2 puan gerisinde 3. Sırada yer aldı. Karaköprü Belediye spor gelecek hafta Belen Belediye spor’a konuk olacak.

 Maç sonrası sevincini dile getiren ve hat trick yapan İbrahim Ülüm; “Geçen hafta kötü bir mağlubiyet yaşamıştık, özellikle bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü bizler liderliğe oynuyoruz şampiyonluğa oynuyoruz. Gelen taraftarlara bizleri destekleyenlere teşekkür ederiz, bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah eksikliklerimizi tamamlayıp ligi şampiyon olarak bitiririz” dedi.

Karaköprü Belediye spor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler; “Kışı yaşıyoruz ama bahar havası vardı. Takımımız bizlere bahar havasını yaşattılar, içimizi ısıttı, güzel bir sonuç oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da böyle sonuçlar alırız. Şampiyonluğu göğüsleriz. Ben şimdiden arkadaşları kutluyor tebrik ediyorum inşallah kazasız belasız bir lig geçiririz” dedi. 

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Karaköprü Belediyespor Fidanspor'a Bileniyor
BESYO'da Yüzde 80 Oranında Başarı
Karaköprü Bld Spor Gol Oldu Yağdı