
Hırsızlık olayı Beykapısı Mahallesinde gerçekleşti. Uygur Medya Grubuna ait, ön camında araç basın kartı bulunan, park halindeki aracın kelebek camını kıran hırsız veya hırsızlar, laptop bilgisayar ve mikrofon ile çeşitli eşyalar çaldı.
Haber çekimini tamamlayan ve basın ofisine dönmek isteyen gazeteciler gördükleri manzara karşısında kısa süreli şok yaşadı. Aylar önce de hırsızların hedefi olan gazeteciler benzer olayla tekrar karşılaştı.
Olayı kınadığını belirten Uygur Medya Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uygur, 3 ay önce de Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan basın ofisimiz hırsızlar tarafından soyuldu. Kamera, laptop ve basın malzemelerimiz çalındı. Bugün yine benzeri bir olayla karşı karşıyayız. Bunun bir tesadüf olmadığını düşünüyoruz. Sürekli olarak hedefteyiz. Önceki olayda Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin ve Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Doğuşun talimatlarıyla Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerimiz olayı kısa sürede aydınlatarak çalınan eşyalarımızın büyük bölümünü kısa sürede ele geçirerek ofisimize teslim ettiler. Kendilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Basın çalışanları olarak zaten zor şartlar altında mesai harcıyoruz. Bu tür olaylar tüm Urfa basınını derinden üzüyor. Gerekli hassasiyetin gösterilerek şüphelilerin yakalanarak adalet karşısına çıkarılmasını temenni ediyoruz. Şanlıurfa Emniyetimize ve tüm yetkililerimize inancımız tamdır diye konuştu.
Medya Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uygurun şikayeti üzerine polisin tahkikatı sürüyor.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
Eyyübiye İlçesinde 50 Yaşındaki Adam Banyoda Ölü Bulundu
Şanlıurfa'da sahte jandarma dehşeti: 12 kilo altın ve 2 milyon TL gasp edildi
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...
SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI HALİL YİĞİT'İN ACI GÜNÜ 
AKÇAKALE SINIR KAPISI AÇILIYOR
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYON
Galatasaray Zorlu Fikstürde Liverpool Karşısında
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR 
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundaki Rakibi Belli Oldu: Liverpool
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati Uyarılar
