
Halen en düşük SSK emeklisi aylığı bin 71 lira 88 kuruş. Bu maaşı alan emeklinin elinde yüzde 5 oranında yani 53,60 lira ek ödemeyle birlikte bin 125 lira 48 kuruş geçiyor.
3
Temmuz zammı yüzde 6 olarak gerçekleşirse, ner maaş bin 136 lira 19 kuruşa, ek ödeme de 56,81 liraya çıkacak. Emeklinin eline artık bin 193 lira geçecek.
4
En yüksek SSK emeklisi aylığı da net 5 bin 390 lira 70 kuruş. Bu emeklinin eline yüzde 4 oranında yani 215,63 lira ek ödemeyle birlikte 5 bin 606 lira 33 kuruş geçiyoıdu.
5
Emeklinin net maaşı 5 bin 714 lira 14 kuruşa, ek ödeme de 228,57 liraya çıkacak.
6
Böylece emekli 5 bin 942 lira 71 kuruş alacak. haberler.com
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİLYoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı oluşabilecek olumsuzluklara engellemek için okullar tatil edildi
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDUAK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları eski Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Kadın ve Aile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hatice Tuba İnan, evinde ölü bulundu.
VALİLİK DUYURDU KAPANAN YOLLAR AÇILDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'da kapanan yollar ulaşıma açıldı
VALİLİKTEN ÖNEMLİ DUYURU Şanlıurfa valiliği Şanlıurfa'da iki gündür oluşan yoğun kar yağışı nedeniyle önemli bir duyuru yayınladı 

AKÇAKALE ÇEVREYOLU’NDA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ 
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR 
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADA
YEŞİLAY'DAN SADETTİN SARAN'A PLAKET 
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DİKKAT KAR GELİYOR 
ŞEHİT HALİT ŞILTAK İLKOKULU’NDA SINIFLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
