
Haliliye Belediyesi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençliğe ve eğitime önem verilmesi yönündeki direktifleriyle öğrencilere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.
Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken öğrencilerin adresi olan Belediye bünyesindeki eğitim merkezleri ve kütüphaneler, gençleri hayallerine hazırlıyor.

Sessiz ve nezih ortamın sunulduğu kütüphanelerde aradıkları ders çalışma ortamını bulan gençler, üniversiteye hazırlık kursuyla da dershane hizmeti alıyor. Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli branşlarda verdiği konu anlatımlarıyla eksik konularını pekiştirme ve tamamlama fırsatı bulan öğrenciler, deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçüyor.
Düzenli olarak yapılan ve gençlerin hem kendilerini ölçme hem de zaman kontrolünü sağlamalarına olanak sağlayan deneme sınavları, Temel Yeterlilik Testiyle devam ediyor.

ÖSYM formatında yapılan ve uzman hocaların kontrolünde süren deneme sınavıyla ter döken öğrenciler, sonuçların açıklanmasıyla da netlerini görme şansı yakalıyor.
Eksik konularını tamamlayarak, periyodik olarak yapılan deneme sınavlarına düzenli katılım sağlayan gençler, hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.
Belediye bünyesindeki eğitim hizmetlerinin disiplinli bir şekilde devam etiğini ve gençlere her türlü olanağın sağlandığını belirten gençler, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise eğitim hizmetlerinden faydalanmak isteyen gençlerin, Merkezlere başvuru yaparak, kayıt oluşturabilecekleri ifade edildi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE URFA ŞEFİNİ ARIYORHaliliye Belediyesi, yöresel tatların yaşatılması ve gastronomi turizmine katkı sunulması amacıyla “Urfa Şefini Arıyor” adlı yemek yarışması düzenliyor.
BAŞKAN CANPOLAT’TAN AHMET YESEVİ MAHALLESİ’NE YAKIN TAKİPHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat asrın felektinden sonra DSİ Tarafından biten dere ıslahı çalışmaları sonrası hizmet atağı başlattı
ŞANLIURFA'DA ZABITA MEMURU İNTİHAR ETTİŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde zabıta personeli Mehmet Reşat Arğan, iddiaya göre maddi sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi.
ŞANLIURFA’DA MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGINŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’nde bulunan bir mobilya dükkanında yangın çıktı.
BAŞKAN MEHMET CANPOLAT’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI İÇİN FIRIN NÖBET LİSTESİHaliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmesi amacıyla nöbetçi fırın listesi oluşturdu.
UZM. DR. BALCIOĞLU MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİHaliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde Ömer Hedidi adlı çocuk oyun oynadığı sırada dengesini kayıp ederek demir çubukların üzerine düştü.
HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSALDA DURMAK YOK YOLA DEVAMHaliliye Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına kırsal mahallesinde de aralıksız devam ediyor
HALİLİYE’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİHaliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban alacağı satış yerlerini ve kesim yapacağı noktaları duyurdu
VATANDAŞLAR SORDU BAŞKAN CANPOLAT CEVAPLADIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi
HEDEF DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE Haliliye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki parklarda bakım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
BAŞKAN CANPOLAT: ANNE, ŞEFKATİN, FEDAKÂRLIĞIN VE SEVGİNİN ADIDIRHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE'DE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYORHaliliye Belediyesi, gençlerin sporla tanışmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla Yaz Spor Okulları’nı başlatıyor
HALİLİYE BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇEVRE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİHaliliye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “23 Nisan Çevre ve Çocuk Şenliği”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi
DİŞ HEKİMİ BÜŞRA ÇELİK, AĞIZ KANSERİ VE DİŞ ETİ HASTALIKLARINA NEDENİNİ AÇIKLADISigara içmek, ağız ve diş sağlığını ciddi şekilde olumsuz etkileyen en büyük alışkanlıklardan biridir. İçeriğindeki nikotin, katran ve diğer zararlı kimyasallar ağız dokularına zarar verir.
HALİLİYE BELEDİYESPORLU SPORCU DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUHaliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, Moldova’da düzenlenen Dünya Para Bilek Güreşi Şampiyonası'nda rakiplerini eleyerek, Dünya Şampiyonu oldu.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

