
Şanlıurfada hayırseverlerin, fırınlara borcu olan dar gelirli vatandaşların ekmek borçlarını kapatma kampanyası hızla devam ederken, Şanlıurfa dışında yaşayan Osman Haluk Arabacı adlı hayırseverin Şanlıurfa Valiliğine gönderdiği 200 bin TL ile 1000 vatandaşın ekmek borcu Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından ödendi.
Şanlıurfadaki hayırseverlerin sosyal medyada başlattığı, dar gelirli ailelerin fırınlara olan borçlarını kapatma kampanyası ile binlerce aile ve fırıncı esnafı rahat bir nefes aldı. Kampanyayı duyan ve önemli bir destekte bulunmak isteyen Şanlıurfalı hayırsever Arabacı da, yaşadığı İstanbuldan Şanlıurfa Valiliğine gönderdiği 200 bin TL ile fırınlara borcu olan dar gelirli ailelerin borçlarının ödenmesini istedi.
Şanlıurfa Valiliği koordinesinde harekete geçen Vefa Sosyal Destek Grupları, şehrin yoksul vatandaşlarının yaşadığı mahallelere giderek, 75 fırına borcu olan 1000 vatandaşın ekmek borçlarını bu parayla ödeyerek, veresiye defterlerini kapattı.
.jpeg)
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, koronvirüs salgını nedeniyle işlerini kaybeden, ekonomik yönden sıkıntı yaşayan vatandaşlara destek olan herkese teşekkür ederek, Böyle zamanlarda yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, Cenab-ı Allahın yapılan hayırları kabul etmesini diliyorum. dedi.
.jpeg)
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
Eyyübiye İlçesinde 50 Yaşındaki Adam Banyoda Ölü Bulundu
Şanlıurfa'da sahte jandarma dehşeti: 12 kilo altın ve 2 milyon TL gasp edildi
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...
SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI HALİL YİĞİT'İN ACI GÜNÜ 
AKÇAKALE SINIR KAPISI AÇILIYOR
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYON
Galatasaray Zorlu Fikstürde Liverpool Karşısında
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR 
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundaki Rakibi Belli Oldu: Liverpool
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati Uyarılar
