
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuşun talimatlarıyla kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Yardımcı nahyasında sona eren kilitli parke taşı döşeme çalışmalarından sonra soluğu Atlıkonak kırsal mahallesinde alan ekipler, vatandaşların yol mağduriyetini bir bir gideriyor. İlçe genelinde hummalı bir şekilde süren çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kuş, beraberinde Başkan Yardımcısı Halil Kırmızı ve ilgili teknik ekiple birlikte Atlıkonak mahallesinde incelemelerde bulundu. Burada mahalle muhtarı Hasan Bülbül ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş, 5 şantiye ile kırsal mahallelerimize de hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Merkez mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları kırsal mahallelerimizde de sürdürüyoruz. İnşallah yıl sonuna kadar bütün talepleri karşılamış olacağız. dedi.
.jpg)
Vatandaşlara hizmet etmek için gece gündüz demeden sahada olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi olarak gerek merkezde gerek kırsalda çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Şu anda kırsal mahallemiz olan Atlıkonak Mahallemizdeyiz. Muhtarımız ile birlikte kilitli parke taşı çalışmalarını birlikte yerinde denetledik. Vatandaşlarımızın sorunlarını ve sıkıntılarını da dinledik. Sorunların giderilmesi anlamında gerek Başkan yardımcımıza gerek birim Müdürümüze talimatımızı verdik. inşallah kısa bir zaman zarfı içerisinde Atlıkonak mahallemizde çalışmalarımızı bitireceğiz ve vatandaşımızın huzurlu yaşaması için, sağlıklı yaşaması için, hizmetlerimizi bitirmiş olup kendilerine sunmuş olacağız. Tabi kırsalda sadece parke taşı çalışmaları ile yetinmiyoruz. Şu anda kurmuş olduğumuz 5 şantiye ile de 5 ayrı bölgede, Eyyübiyeli kardeşlerimizin hizmetkarlığına devam ediyoruz. Hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar kırsaldaki mahallelerimizin köy içindeki sorunları gidermiş olmak. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. dedi.
.jpg)
Atlıkonak Mahalle Muhtarı Hasan Bülbül de yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirip, Başkanımız bugün köyümüzü ziyaret etti, bütün sıkıntılarımızı dinleyip anında talimat verdi. Eskiden yollarımız bozuktu. İlk defa böyle bir çalışma gördük. Engelli kardeşlerimiz, yaşlımız, kendi imkanları ile gidebiliyordu. Yollarımızın bozuk olmasından dolayı mahallemize ambulans dahi giremiyordu. Sağ olsun Eyyübiye Belediyemiz ve Başkanımız bizlerin taleplerini yerine getirdi ve parke taşı döşeme işi de devam ediyor. Allah başkanımızdan ve tüm çalışanlardan razı olsun. şeklinde konuştu.
.jpg)
İlk defa böyle bir hizmet gördüklerini aktaran mahalle sakinleri de Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuşa teşekkür edip şunları söyledi, Allah razı olsun Başkanımızdan. Köyümüzün yollarının hepsini dört dörtlük yaptı, herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Mehmet Kuştan daha önce hiçbir Belediye Başkanı buraya şimdiye kadar gelmedi. Başkanımız buraya gelip, bizleri dinledi, sorunlarımızı yerinde çözüme kavuşturdu. Yollarımızı kilitli parke taşı yaptı. Daha önceden çamurdan ne bir araba girebiliyordu nede bir ambulans. Başkanımız Mehmet Kuştan Allah bin kere razı olsun. dedi.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDA TEŞEKKÜR VE ÖDÜL TAKDİM AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, teşkilat bünyesinde yürütülen çalışmalarda üstün gayret gösteren yol arkadaşlarına teşekkür ederek plaket ve belge takdiminde bulundu.
BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de, hizmet ve yatırımlarının çok büyük bölümünü çocuk ve gençlerin eğitimine ayıran Eyyübiye Belediyesi, 2026-2027 eğitim öğretim yılının ilk destek çalışmasını başlattı
Eyyübiye İlçesinde 50 Yaşındaki Adam Banyoda Ölü BulunduŞanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Tahsin Erdoğan, evinin banyosunda hayatını kaybetmiş halde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.
Başkan Kuş,Kapısı Çalınmadık İhtiyaç Sahibi KalmayacakEyyübiye Belediye başkanı Mehmet Kuş, Ramazan ayı dolayısıyla Eyyübiye’de ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hane ziyaretlerini sürdürüyor.
AKÇAKALE ÇEVREYOLU’NDA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akçakale Gaziantep Çevreyolunda meydana gelen araç yangını paniğe neden oldu
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADAEyyübiye ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Ulaşımın aksamaması için ekipler sahada çalışmaya başladı
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİEyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, gıda üretimi ve satışı yapan tüm işletmeleri düzenli olarak denetlenmesini aralıksız sürdürüyor
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK Yoğun kar yağışı nedeniyle Eyyübiye ilçesinde kapanan yollar Eyyübiye Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu tüm yollar ulaşıma açıldı
BAŞKAN KUŞ, ATATÜRK’Ü ANMAK, TÜRKIYE’YI DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAK DEMEKTIREyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87’nci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
SİYASET UZLAŞMA SANATIDIR DİYEN ÇİFTÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Salih Çiftçi, partisinden istifa etti
EYYÜBİYE’DE KADINLAR ÜRETİYOR, GÜÇLENİYORBelediye Başkanı Mehmet Kuş’un kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık anlayışıyla sürdürülen hizmetler sayesinde, kadınlar hem öğreniyor hem de üretmeye başlıyor
ŞELALE’DE UMUT AKIYOR: KADINLAR ÖĞRENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE BÜYÜYOREyyübiye Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde hayata geçirdiği kadın destek merkezleriyle büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un öncülüğünde yürütülen projeler kapsamında, kadınlar meslek sahibi olurken, çocuklar da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Eyyübiye’de Doğalgaz Seferberliği Devam Ediyor: 109 Aile Daha IsınacakEyyübiye Belediyesi, dezavantajlı vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye tarafından hayata geçirilen "Hava Kalitesini İyileştirme Projesi" kapsamında, ikinci etap çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda 109 ihtiyaç sahibi aile daha doğalgazla buluşturuluyor.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI Eyyübiye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla esnaflara Türk bayrağı dağıttı.
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDAN MURADİYE MAHALLESİNE ZİYARETAk parti Eyyübiye İlçe teşkilatı esnaf ve STK Ziyaretlerini sürdürüyor
URFA CEYLANLARINDA BEREKETLİ BİR SEZON Nesli tükenme tehlikesi altında bulunan Şanlıurfa Ceylanlarında bu yıl bereketli bir yıl oldu 
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU

VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
