
Eyyübiyeyi doğalgazla buluşturmak için yoğun çaba harcayan ve çabalarının meyvesini alarak ilk etapta 5 mahallede doğalgaz çalışmalarının başlamasını sağlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahallelerde süren çalışmaları yerinde incelemeye ve bölge sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
_copy_620x386.jpg)
Son olarak Hayati Harrani mahallesine geçen ve burada Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ile birlikte hem mahalleyi hem de doğalgaz çalışmalarının olduğu alanları gezen Başkan Kuş, vatandaşlarla da sıcak diyaloglar kurup, doğalgaz çalışmalarının daha da hız kazanması için vatandaşları abonelik yapmaya davet etti.
Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kuş, Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik.
Bunun için de gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Dedi. Eyyübiye için gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,Hayati Harrani Mahallemizdeyiz.
_copy_620x386_1.jpg)
Burada doğalgaz çalışmalarının hummalı bir şekilde çalıştığına şahitlik ediyoruz. Ben buradan Hayati Harrani, Ruha, Süleymanşah, Eyyüpkent ve Asya mahalle sakinlerinden bir an önce abonelik işlemlerini tamamlamalarını istirham ediyorum. İnşallah bir ay sonra bizi misafir edecek vatandaşımızın evinde ilk doğalgazdan kahvemizi içeceğiz ve doğalgazı Eyyübiye ile buluşturmuş olacağız.
Aksa Doğalgaz yetkililerinden almış olduğumuz verilere göre hızlı bir şekilde abonelik işlemleri tamamlanıyor ama vatandaşlarımızın daha hızlı bir şekilde abonelik işlemlerini yapmaları gerekiyor. Abonelik işlemleri geç bir şekilde ilerler ise doğalgaz evlere geç bir şekilde ulaşmış olacak.
_copy_620x386_1.jpg)
Şu anda Mahalle muhtarımız ile sokak sokak geziyoruz, inceleme yapıyoruz. Tabiri caizse mahallemiz şantiye alanına dönmüş durumda. Tekrar doğalgaz Eyyübiyeme hayırlı olsun inşallah. Dedi.
Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya mahallede yürütülen tüm çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hayati Harrani mahallemizi doğalgaza kavuşturan Başkanımız Mehmet Kuşa şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca Aksa Doğalgaz Müdürümüze de teşekkür ediyorum.
Vatandaşlarımızdan bir an önce doğalgaz abonelik işlemlerini yapmalarını istiyorum. Bir an önce mahallemiz doğalgaza kavuşsun. Bize önem gösteren bizi doğalgaza kavuşturan Başkanımıza mahalle sakinlerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. De
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADAEyyübiye ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Ulaşımın aksamaması için ekipler sahada çalışmaya başladı
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİEyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, gıda üretimi ve satışı yapan tüm işletmeleri düzenli olarak denetlenmesini aralıksız sürdürüyor
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK Yoğun kar yağışı nedeniyle Eyyübiye ilçesinde kapanan yollar Eyyübiye Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucu tüm yollar ulaşıma açıldı
BAŞKAN KUŞ, ATATÜRK’Ü ANMAK, TÜRKIYE’YI DAHA AYDINLIK YARINLARA TAŞIMAK DEMEKTIREyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87’nci yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
SİYASET UZLAŞMA SANATIDIR DİYEN ÇİFTÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Belediyesi Meclis Üyesi Salih Çiftçi, partisinden istifa etti
EYYÜBİYE’DE KADINLAR ÜRETİYOR, GÜÇLENİYORBelediye Başkanı Mehmet Kuş’un kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık anlayışıyla sürdürülen hizmetler sayesinde, kadınlar hem öğreniyor hem de üretmeye başlıyor
ŞELALE’DE UMUT AKIYOR: KADINLAR ÖĞRENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE BÜYÜYOREyyübiye Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını artırmak amacıyla ilçenin farklı mahallelerinde hayata geçirdiği kadın destek merkezleriyle büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un öncülüğünde yürütülen projeler kapsamında, kadınlar meslek sahibi olurken, çocuklar da kreş hizmetinden faydalanıyor.
Eyyübiye’de Doğalgaz Seferberliği Devam Ediyor: 109 Aile Daha IsınacakEyyübiye Belediyesi, dezavantajlı vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye tarafından hayata geçirilen "Hava Kalitesini İyileştirme Projesi" kapsamında, ikinci etap çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda 109 ihtiyaç sahibi aile daha doğalgazla buluşturuluyor.
EYYÜBİYE BELEDİYESİ’NDEN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI Eyyübiye Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü dolayısıyla esnaflara Türk bayrağı dağıttı.
AK PARTİ EYYÜBİYE TEŞKİLATINDAN MURADİYE MAHALLESİNE ZİYARETAk parti Eyyübiye İlçe teşkilatı esnaf ve STK Ziyaretlerini sürdürüyor
URFA CEYLANLARINDA BEREKETLİ BİR SEZON Nesli tükenme tehlikesi altında bulunan Şanlıurfa Ceylanlarında bu yıl bereketli bir yıl oldu
BAŞKAN ELGÜN GELECEĞİMİZ İÇİN DOĞAYA SAHİP ÇIKIYORUZAk parti Eyyübiye İlçe teşkilatı Dünya Çevre Haftası nedeniyle ilçede bulunan parklarda temizlik yaptılar
EYYÜBİYE’DE ZABITA DENETİMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOREyyübiye’de gıda güvenliği ve çevre sağlığını koruma adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor
ZİYARETÇİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İLE MİLLET BAHÇESİNİ GEZECEKLER Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’ne gelen vatandaşların mesire alanlarına ulaşımını kolaylaştırmak için alınan iki adet elektrikli araç hizmete sunuldu.
AK PARTİ EYYÜBİYE İLÇE BAŞKANLIĞI ELGÜN'E EMANET AK parti Eyyübiye ilçe Başkanı Genel Merkez tarafından açıklandı
Eyyübiye Sera Kent Çiftçilere Eğitim Desteği VerecekŞanlıurfa’da ıslah edilmiş yerli tohumlardan sebze üretiminin yapıldığı ve oldukça başarılı sonuçların elde edildiği Eyyübiye Sera Kent’teki çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, burada edindikleri tecrübe ve birikimleri çiftçilere aktararak, bölgede ürün çeşitliliğini artıracak bir proje üzerine hazırlık yaptıklarını söyledi.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR 
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADA
YEŞİLAY'DAN SADETTİN SARAN'A PLAKET 
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DİKKAT KAR GELİYOR 
ŞEHİT HALİT ŞILTAK İLKOKULU’NDA SINIFLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ALKAN GÜVEN TAZELEDİ


