
Mesajında sosyal belediyecilik vurgusu yapan Başkan Beyazgül, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirterek şehri imar ederken engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için elimizden gelen tüm çabayı sergilediklerini vurguladı.
Mesajında Başkan Beyazgül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık oluşturulması ve bizim için çok özel olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmemiz adına önemli bir gün.
Ancak sadece bir gün değil, her zaman engelli vatandaşlarımızı hatırlatacak ve onların yaşamını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak sosyal Belediyeciliğimizin en temel görevidir.
Büyükşehir olarak milletimizin bütün kesimlerine ihtiyaç duydukları hizmeti götürmek için imkânlarımızı seferber ediyoruz. Yerel yönetimlerde, engelli hizmetleri konusunda Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı devrim niteliğindeki atılımları sürdürüyor, hayata geçirdiğimiz her hizmeti engelli vatandaşlarımızı hesaba katarak gerçekleştiriyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki huzurlu ve güvenli bir toplum olmanın yolu, engelli insanlarımızın, toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür.
Bu anlayışla her zaman "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin" düsturu esas kabul ederek yaptığımız yatırımlarda, hizmetlerde, çalışmalarda, aldığımız kararlarda hep insanı işin merkezine koyduk. Toplamda 14 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan; Türkiyenin en modern ve donanımlı Engelliler Koordinasyon Merkezimizde; Psikolojik Danışmanlık Hizmeti, Sporla Rehabilitasyon Hizmeti, Beceri Kazandırma Eğitimleri, Meslek Edindirme Eğitimleri, Fizik Tedavi Hizmeti, Kültür Turizm Turları, Medikal Yardımı, Ev ziyaretleri ve Aile Eğitimleri alanında tüm engelli vatandaşlarımızı kapsayan faaliyetlerimizi devam ettiriyoruz. Unutmayalım ki, herkes bir engelli adayıdır.
Yeter ki zihinlerimizdeki engelleri kaldıralım. Bedensel engeller, insanların üretmesine, düşünmesine, toplumun içinde yer almasına engel değildir. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli yaşam sürebilmelerini sağlamak; aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.
Bu vesileyle engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederim diye konuştu.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI Şanlıurfa'da yaşanan deprem sonrası Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak kriz masası toplandı
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI Sabah saatlerinde Şanlıurfa'da meydana gelen deprem ile ilgili Şanlıurfa valiliği bir açıklama yaptı
FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Osman Mutlu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR Şanlıurfa merkezli 4 ilde "Yasa Dışı Bahis" suçuna yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 milyar 915 milyon TL hesap hareketi bulunan 37 şüpheli yakalandı
ŞANLIURFA'NIN YENİ İL MÜFTÜSÜ BELLİ OLDU Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Şanlıurfa İl Müftülüğü görevine atandı.
ŞANLIURFA’DAN DÜNYAYA AÇILAN KAPI Şanlıurfa’nın üretim ve ihracat kapasitesi her geçen gün büyürken, kentte faaliyet gösteren firmalar da geliştirdikleri ürünlerle dünya pazarlarına açılmaya devam ediyor.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI 
