
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Ceylanpınar Belediye Başkanlığına seçilen Abdullah Aksak mazbatasını aldı. Aksak'ın mazbatasını ilk günden beri ilçeden ayrılmayan AK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdülkerim Gök, takdim etti. Gök, İlahi adalet tecelli etti, bugünleri bize gösteren Rabbime hamdolsun. Teşekkürler Ceylanpınar. ifadelerini kullandı.
Mazbatasını alan Aksak, vatandaşlarla birlikte belediye binasına geldi.
Belediye Balkonunda vatandaşlara selamlama konuşması yapanAK Parti 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdülkerim Gök de seçimlerde gece gündüz demeden koşuşturan herkese teşekkür ederek, "Ceylanpınar'da ak belediyeciliği, gönül belediyeciliğini halkımızla tanıştıracağız. Ceylanpınar'ı hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız." diye konuştu.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak da, Ceylanpınar'ın 1 Nisan itibari ile yeni bir çığır açtığını belirterek, "Ceylanpınar'ın tamamı benim kardeşimdir, ailemdir. Desteklerini bizlerden esirgemeyen bütün Ceylanpınarlılara teşekkür ediyorum. Seçimi kazandık, asıl iş şimdi başlıyor. Bizim hizmete susamış köylerimiz ve mahallelerimiz var. Verdiğimiz sözleri inşallah bir bir yerine getireceğiz. Adaletli bir şekilde davranacağım. Memuruma, işçime ve insanıma sahip çıkacağım. Tevazu, samimiyet ve gayretle biz bu işe girdik. Bütün hizmetlerde el ele vereceğiz ve sokak sokak dalaşacağız." diye konuştu.
Belediye işinin ekip işi olduğunu ifade eden Başkan Aksak, "Bizimle uyumlu çalışabilecek insanlarla çalışacağız. Benimle yürüyen bana ayak uydurmak zorundadır. Belediye personeli ağa değildir bu milletin hizmetkarıdır. Bu millete yanlış yapanı kesinlikle yanımda tutmak. Biz hizmete geliyoruz. Var gücümüzle çalışacağız. Bu millete biz efendi olmaya gelmedik. Bu millete hizmetkar olmaya geldik. Eğer ben hizmetkarsam benim personelim de hizmetkardır." şeklinde konuştu.

"Geçmişte Ceylanpınar'da çok yanlışlar yapıldı. Biz o yanlışları telafi etmeye geliyoruz. Kırılan kalpleri almaya geliyoruz." diye Başkan Aksak, "Bundan sonra iftiralarla insanları içeri attırma devri bitti. Size kimse tepeden bakamayacak. Benim memurum vatandaşımı gördüğünde önünü ilikleyecek. Bizim siyasi anlayışımız, milleti yaşat ki devlet yaşasın. Biz milletimizle devletimizle bütünleşeceğiz. Biz devletin gücünüz millete zulmetmek için değil devlet ile milleti birleştirmek için kullanacağız." dedi.
Vatandaşlardan sabır beklediğini dile getiren Başkan Aksak, "İnşallah çok kısa zamanda Ceylanpınar'ımıza güneydoğu'nun parlayan yıldızı yapacağız. Ceylanpınar örnek ilçe olacak. Çünkü biz 72 milletiz." diye konuştu.
İlçede hakız yere, iftiralarla mağdur edilen vatandaşların olduğunu da dile getiren Başkan Aksak, "Mağdur edilen insanlarımız var. Mağdur olan kardeşlerimizin mağduriyetlerini gidereceğiz. Sebepsiz yere, iftiralarla, işinden gücünden edilen kardeşlerimizi araştıracağız. Var gücümüzle o insanlarımızı tekrar işlerine geri almak için elimden geleni yapacağım. Mazlumlarımıza sahip çıkacağız. Kesinlikle torpil dönemi bitmiştir. Bir kişiyi işe alacağım zaman bizzat kendim araştıracağım ve yüzde yüz emin olduğum bir kardeşimi işe alacağım. Bizim siyaset anlayışımız insan merkezli olacaktır. Ceylanpınarlılar hak ettiği yere gelecektir." ifadelerini kullandı.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYORŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunu artırmaya yönelik yatırımlarını aralıksız sürdürüyor.
CEYLANPINAR BELEDİYE EŞ BAŞKANLARI TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYORCeylanpınar ilçe halkı Belediye Eş Başkanı Av. Uğur Kahraman ve Eş Başkan Av. Rahşan Yazar’ı ziyaret etmeye devam ediyor
RIDVAN SÖYLEMEZ BİNLERCE KİŞİ İLE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle Ceylanpınar ilçesinde aday adaylık başvuruları devam ediyor
SEYİTHAN ATİLLA ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI Ceylanpınar Belediye Başkanı Aday adaylık başvurusunu bugün resmen yaptı
CEYLANPINAR'DA MUHALEFET PARTİLERİ ORTAK DEKLARASYON YAYINLADI Ceylanpınar ilçesinde faaliyet gösteren Muhalif Siyasi partiler ilçenin sorunlarını ile ilgili ortak deklarasyon yayınladılar
CEYLANPINAR İLÇESİNE 2 ADET MİLLET BAHÇESİ Ceylanpınar'da bulunan vatandaşların rahat bir ortamda dinlenmek ve Sosyal aktivitelerini yapmak için 2 Adet millet bahçesi yapılacak
BAŞKAN SOYLU, SUÇ İŞLEYEN BABAMIN OĞLU DA OLSA HESAP SORULMALICeylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sosyal medya ve yerel haber sitelerinde yer alan ve asılsız iddialarla ilgili yazılı açıklamada bulundu.
O İLÇEYE AYÇİÇEK YAĞI FABRİKASI KURULUYORTürkiye'nin hububat ambarı durumunda olan ilçeye Ayçiçek yağı fabrikası kurulması planlanıyor
AK PARTİ CEYLANPINAR İLÇE BAŞKANLIĞINA DOĞANTEKİN GETİRİLDİUzun bir süredir kimin ilçe başkanı olacağı kamuoyu tarafından merakla beklenen aday bugün açıklandı
DAHA TEMİZ BİR CEYLANPINAR İÇİN ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYORKötü görüntü ve çevreye yaydığı koku ile vatandaşlara rahatsızlık veren Antep Deresinde Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylunun talimatı doğrultusunda temizlik çalışmaları başlatıldı.
CEYLANPINAR BELEDİYESİ HALKIN SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde kasap ve et satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim yaptı
BALYE YÜKLÜ TIR ALEVLERE TESLİM OLDUSeyir halindeki balye yüklü tır alevlere teslim oldu
MENDERES AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJICeylanpınar eski Belediye Başkanı Menderes Atilla abisinin vefatı nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı
BAŞKAN SOYLU DAN 15 TEMMUZ MESAJICeylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
MENDERES ATİLLA NEDEN GÖZ YAŞLARINA BOĞULDUEski Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atila hem kendisi ağladı hemde çevresindekilerin ağlattı
BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ!Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevi yapmış olan Menderes Atilla'nın ağabeyi Mehmet Sait Atilla geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

AKÇAKALE ÇEVREYOLU’NDA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ 
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR 
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADA
YEŞİLAY'DAN SADETTİN SARAN'A PLAKET 
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DİKKAT KAR GELİYOR 
ŞEHİT HALİT ŞILTAK İLKOKULU’NDA SINIFLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
