
Yöresel ve dünya mutfağının vazgeçilmez tatlarını modern dokunuşlarla yeniden yorumlayan Bursa Kebap Evi, Şanlıurfa’da üçüncü şubesini açtı. Şehrin en gözde lokasyonlarından Emniyet Caddesi’nde yer alan şubesinde misafirlerini ağırlayacak olan marka; şık konsepti, özel mimarisi, lezzetli ve geniş menüsüyle hizmet veriyor.
Güçlü know how’ı ve başarılı franchise sistemi ile hızla büyüyen ödüllü İskender markası Bursa Kebap Evi; şube sayısını artırmaya devam ediyor. Yemek kültürü ve gastronomi açısından en zengin şehirlerden biri olan Şanlıurfa’da üçüncü şubesini açan marka, her damak tadına hitap eden geniş menüsüyle günün her saati eşsiz bir deneyim sunuyor. İki katlı ve 350 m2lik alanda yer alan şubede yaklaşık 120 kişilik oturma kapasitesiyle hizmet veren marka, tadına doyum olmayan ürünleriyle tüm Urfalılara lezzet şöleni yaşatıyor.
Urfalılar Bursa Kebap Evi’ni çok sevdi...
Şanlıurfa’da üçüncü şubelerini açtıkları için mutlu olduklarını belirten Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, “Yeme içme sektöründe uzun yıllardır elde ettiğimiz deneyimimizi, kalitemizi ve lezzetimizi arkamıza alarak her geçen gün büyümeye, şube sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Zengin yemek kültürüyle dikkat çeken Şanlıurfa’da ilk şubemizi 2013 yılında açtık. İlk günden beri Urfalı vatandaşlarımızdan çok büyük bir ilgi gördük. Birbirinden lezzetli yöresel yemeklere ev sahipliği yapan Şanlıurfa’da severek tercih edilmemiz ve üçüncü şubemizi açmamız bizim için büyük gurur... Bursa Kebap Evi olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne büyük önem veriyoruz. Yakın zamanda Adıyaman, Diyarbakır ve Gaziantep gibi birçok şehirde yeni şubelerimizi açtık. Gastronomi alanında ön plana çıkan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yönelik şube yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2024 yıl sonuna kadar bölgede 10 şube daha açmayı hedefliyoruz.” dedi.
Türk mutfağını dünyada temsil ediyor
Yıllara dayanan tecrübesi, geniş menüsü, lezzeti ve şık konseptiyle yeme & içme sektöründe hızla büyüyen Bursa Kebap Evi, yurt içinde 116, yurt dışında ise 14 şubeyle toplamda 10 ülkede 130 şube ile hizmet veriyor. Global marka vizyonuyla ilk olarak Almanya’da ardındanİngiltere, Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dhabi) İran, Irak ve Suudi Arabistan’da açtığı şubelerle hizmet veren Bursa Kebap Evi, 5 yıllık projeksiyonda yurt içinde 180, yurt dışında ise 75 olmak üzere 255 şubeye ulaşma hedefinde...
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİLYoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı oluşabilecek olumsuzluklara engellemek için okullar tatil edildi
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDUAK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları eski Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Kadın ve Aile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hatice Tuba İnan, evinde ölü bulundu.
VALİLİK DUYURDU KAPANAN YOLLAR AÇILDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'da kapanan yollar ulaşıma açıldı
VALİLİKTEN ÖNEMLİ DUYURU Şanlıurfa valiliği Şanlıurfa'da iki gündür oluşan yoğun kar yağışı nedeniyle önemli bir duyuru yayınladı
ŞANLIURFA’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI ŞİDDETLENDİ YOLLAR KAPANDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'nın bir çok yerinde tedbir amaçlı yollar ulaşıma kapatıldı
VIRANŞEHIR–DIYARBAKıR KARAYOLU TRAFIĞE KAPATILDIŞanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Diyarbakır arasında ulaşımı sağlayan karayolu, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tedbir amaçlı olarak trafiğe kapatıldı.
BAŞKAN ALKAN BİZİM YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ BAĞIRMAK DEĞİL, İŞ ÜRETMEKTİRMevcut Şoförler ve otomobilciler odası başkanı İmam Bakır Alkan seçmenine ve seçimdeki rakiplerine seslenerek Bu Koltuğu Makam İçin Değil, Esnaf İçin Taşıyorum dedi
ŞANLIURFA’YA MUHTEŞEM YENİ BİR İŞ YERİ KAZANDIRILDIŞanlıurfa, ihtiyaç duyulan nezih ve özgün bir mekâna daha kavuştu.
TEKNOFEST 2026’NIN EV SAHİBİ ŞANLIURFA Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 2026 yılında Şanlıurfa’da düzenlenecek. 
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ALKAN GÜVEN TAZELEDİ


ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİ

63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde Darbe
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAK
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİ
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİL
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
