
Hilvan'ın kırsal ve merkez mahallelerinde devam eden çalışmalar arasında yer alan Bağlar Mahallesi'ndeki stabilize yol çalışmaları kışın zor şartlarında ulaşım sorunu yaşayan vatandaşları memnun etti.
Her geçen gün nüfus yoğunluğunun arttığı Bağlar Mahallesi'nde çalışmaları yürüten Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak ulaşım sorunlarını çözüyor. Yatay gelişimin fazla olduğu ve çevre ilçelerden göç edenlerin yoğunlukta bulunduğu Bağlar Mahallesi'nde, alt yapısı tamamlanmış bölgelerde üst yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğü, "Kışın zor şartlarından dolayı ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımızın talebi üzerine ilgili yerlerde inceme yaptıktan sonra gerekli çalışmaları başlattık. Stabilize malzeme serimi yapıldıktan sonra gerekli sıkıştırma işlemlerini de beraberinde yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.
Açıklanan son verilere göre,nüfus bakımından Hilvan'ın en kalabalık nüfusuna sahip Bağlar Mahallesi'nde yapılan çalışmaları değerlendiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,yaptığı yazılı açıklamada şöyle konuştu;

2018 yılı çalışma programı kapsamında ilçemiz merkez ve kırsal mahallelerde gerekli ulaşım ihtiyaçları karşılama çalışmalarımız devam ediyor. Bu çerçevede, son nüfus verilerine göre Hilvan'ın en kalabalık mahallesi olarak belirlenen Bağlar Mahallemizde vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını en aza indirgemek amacıyla başlattığımız stabilize yol çalışmalarını sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz gelen talepleri yerinde inceledikten sonra, gereken yerlerde çalışmalarımızı başlatıyoruz. Amacımız, belediye olarak vatandaşlarımızı en iyi şekilde hizmet etmek ve onları memnun etmektir" dedi.
Mahalle sakinleri, başlatılan çalışmalar için Hilvan Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BAYIK DEM PARTİLİ BAŞKANLARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ Hilvan Eski Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık mevcut DEM'lı Belediye Başkanlarına Ateş püskürdü
Hilvan Belediyesinden Öğrencilere Ulaşım DesteğiHilvan Belediyesi, 2024 KPSS Alan Sınavı'na girecek öğrencilere ulaşım kolaylığı
sağlamak için ücretsiz toplu taşıma imkânı sundu.
HİLVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ORHAN GAZİ KARAKAŞ ATANDI 31 Mart'ta yapılan seçim sonuçlarına yapılan ihtirazlar sonucundan YSK tarafından seçim yenilem kararı vermişti
HİLVAN'DA SEÇİM YENİLENİYOR31 Marta yapılan Belediye seçimine yapılan ihtiraz seçim Kurulu tarafından kabul edildi
SUYA ATTIĞI OLTASINA 102 KİLOLUK TURNA BALIK TAKILDIFırat Nehri kenarında oltasınn Fırat'tın serin sularına bırakan Veysi Deniz 102 Kğ ağırlığında Turan balığı yakaladı
ÇUVALLAR DOLUSU UYUŞTURUCU ELEGEÇİRDİ Jandarmanın başarılı operasyonu sonucunda mısır tarlasına gizlenmiş çuvallar dolusu uyuşturucu yakalandı
CEVHERİ HİLVAN BELEDİYESİNİN YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Hilvan Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin yürütmüş olduğu projeler hakkında Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık bilgi aldı.
VALİ ŞILDAK UYGULAMA NOKTALARINI İNCELEDİŞanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da polis uygulama noktası ile Diyarbakır yolu üzerinde bulunan uygulama noktasını ziyaret ederek, polis ekiplerine başarılar diledi.
HİLVAN HALKI MEMBA SUYU KADAR TEMİZ VE BERAK SUYA KAVUŞTU Hilvan ilçesinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak arıtma tesisi devreye girdi
BAŞKAN BAYIK ÇALIŞIYOR HİLVAN YENİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık girişimleri sonucu Hilvan'da Doğalgaz çalışması yıl sonuna kadar 52 Km ulaşıyor
BAŞKAN CİDİR KUR'AN-I KERİM'E SALDIRAN ALACAKLARIN MERKEZ ÜSSÜ İSVEÇ Kur’an-ı Kerim’e Saldıran Alçakları ve İslam Düşmanlığının Merkez Üssü Haline Gelen İsveç’i Şiddetle Kınıyoruz!
HİLVAN'DA COŞKULU BAYRAM KUTLAMASI Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı münasebetiyle vatandaşlarla bir araya geldi.
BAŞKAN CİDİR ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir sahayı boş bırakmıyor
HİLVANLI GENÇLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası sona erdi
İÇ SULARDA AV YASAĞI BAŞLADI1 Temmuz' a kadar sürecek olan av yasağı döneminde yasak türleri avlayan veya satan balıkçılara idari para cezasının yanında yasaklı ürüne ve av aracına el koyma işlemi uygulanacaktır.
BAŞKAN BAYIK SAĞANAK YAĞIŞTA ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİŞanlıurfa ve ilçelerinde 2 gün boyunca etkisini gösteren aşırı yağışlar hayatı olumsuz etkiledi.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR CEYLANPINAR KONFORLU ULAŞIMA KAVUŞUYOR
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

