
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından bu yıl Malatya'da 5'incisi düzenlenen Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası'na 18 ilden 54 takım ve 314 sporcu katıldı. Gerçekleştirilen zorlu müsabakalar sonucu final maçını Şanlıurfa Tenis Kano Kulübü ile oynayan Büyükşehir Belediye Tenis Kulübü, zorlu maçı kazanarak şampiyonluğa adını yazdı.
Elde edilen zaferin ardından Şanlıurfa'ya dönen Büyükşehir Belediyesi Tenis Kulübü, Başkan Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Sporcular ve teknik heyetle bir süre makamda sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, başarılarından dolayı sporculara teşekkür ederek, gerekli tüm desteklerin sunulacağının altını çizdi.
Şanlıurfa'da spor ve sporcu anlamında büyük yollar kat ettiklerine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, bireysel sporcuların yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak yeni tesisler kuracaklarını belirtti.
BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"
Elde edilen zaferin Şanlıurfa'nın tanıtımına büyük bir katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Malatya'da düzenlenen Doğu Ligleri Tenis Şampiyonası'nda Büyükşehir Belediye Tenis Takımı birinci olurken, Şanlıurfa Tenis Kano Kulübü de ikinci oldu. Bu günde sağ olsunlar bizleri ziyarette bulundular. Hamd olsun Şanlıurfa'da teniste çok büyük ilerlemeler kat ediyor ve bireysel anlamda güzel yetenekler ortaya çıkıyor. Hocalarımız yetenekli çocukların ileriye atılma noktasında büyük bir çaba içerisine girmiş durumdalar. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi olarak tesisleşme alanında çok büyük adımlar atıyoruz. Bu bir kültür ve yaşam meselesi, zamanla Şanlıurfa'mız daha da ileriye gidecek. 314 sporcunun ve 54 takımın katıldığı turnuvada sporcularımızın birinci olmaları, Şanlıurfa ve Büyükşehir Belediyesi adına çok önemli bir başarı. Bu Şanlıurfa'nın tanıtımı içinde önemli bir adım. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından sporcular da kendilerine yönelik destekten dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektiler.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
EYYÜBİYE'DE YOLLAR ULLAŞIMA AÇIK 


ŞANLIURFA’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI ŞİDDETLENDİ YOLLAR KAPANDI 
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KAR YAĞIŞINDA VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
HARRAN’DA KAYIP VATANDAŞI ARAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR 
HALİLİYE’DE KAR MESAİSİ: BELEDİYE EKİPLERİ SAHADA
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJI
VIRANŞEHIR–DIYARBAKıR KARAYOLU TRAFIĞE KAPATILDI
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün Ücretsiz
