Şanlıurfa, Teniste de Şampiyonluklara İmza Atıyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası'na katılarak kulüpler branşında birinci olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tenis Kulübü sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa, Teniste de Şampiyonluklara İmza Atıyor

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından bu yıl Malatya'da 5'incisi düzenlenen Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası'na 18 ilden 54 takım ve 314 sporcu katıldı. Gerçekleştirilen zorlu müsabakalar sonucu final maçını Şanlıurfa Tenis Kano Kulübü ile oynayan Büyükşehir Belediye Tenis Kulübü, zorlu maçı kazanarak şampiyonluğa adını yazdı.

Elde edilen zaferin ardından Şanlıurfa'ya dönen Büyükşehir Belediyesi Tenis Kulübü, Başkan Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Sporcular ve teknik heyetle bir süre makamda sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, başarılarından dolayı sporculara teşekkür ederek, gerekli tüm desteklerin sunulacağının altını çizdi.

Şanlıurfa'da spor ve sporcu anlamında büyük yollar kat ettiklerine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, bireysel sporcuların yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak yeni tesisler kuracaklarını belirtti.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, "SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ"

Elde edilen zaferin Şanlıurfa'nın tanıtımına büyük bir katkı sağladığına dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, "Malatya'da düzenlenen Doğu Ligleri Tenis Şampiyonası'nda Büyükşehir Belediye Tenis Takımı birinci olurken, Şanlıurfa Tenis Kano Kulübü de ikinci oldu. Bu günde sağ olsunlar bizleri ziyarette bulundular. Hamd olsun Şanlıurfa'da teniste çok büyük ilerlemeler kat ediyor ve bireysel anlamda güzel yetenekler ortaya çıkıyor. Hocalarımız yetenekli çocukların ileriye atılma noktasında büyük bir çaba içerisine girmiş durumdalar. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi olarak tesisleşme alanında çok büyük adımlar atıyoruz. Bu bir kültür ve yaşam meselesi, zamanla Şanlıurfa'mız daha da ileriye gidecek. 314 sporcunun ve 54 takımın katıldığı turnuvada sporcularımızın birinci olmaları, Şanlıurfa ve Büyükşehir Belediyesi adına çok önemli bir başarı. Bu Şanlıurfa'nın tanıtımı içinde önemli bir adım. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından sporcular da kendilerine yönelik destekten dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür ederek, hatıra fotoğrafı çektiler. 

 



18 A�ustos 2016 Per�embe 13:52

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfa-teniste-de-sampiyonluklara-imza-atiyor-3595.html