Başkan Atilla, Mezarlıkta Yasin cüzü Dağıttı

Ceylanpınar Belediyesi bayram öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe mezarlığında yakınlarını mezarları başında ziyaret eden vatandaşlara Yasin cüzü dağıttı.

11 Eylül 2016 Pazar 20:13

Ceylanpınar´da her bayram öncesinde olduğu gibi bu arefede de ilçe mezarlığı doldu taştı. Yakınlarının mezarları başına giden Ceylanpınarlılar dualar ederek Kuran-ı Kerim okudu. Ceylanpınar Belediyesi de, her yıl olduğu gibi bu yıl da mezarlığa gelen vatandaşlara Yasin kitabı dağıttı. Belediye Başkanı Menderes Atilla’da ilçe mezarlığında kabir ziyaretinde bulundu. Başkan Atilla daha sonra vatandaşlara kendi eliyle Yasin kitabı dağıttı.

Başkan Atilla, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe mezarlığında arefe günü vatandaşlara Yasin kitabı dağıttıklarını söyledi. Ceylanpınarlıların mezarlık ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri için ilçe mezarlığında çevre düzenlemesi ve gerekli tadilatları yaptıklarını belirten Başkan Atilla, “Ceylanpınar Belediyesi olarak mezarlığı epeyi bir güzelleştirdik. Mezarlığın kuzey tarafından yoğunluk oluyordu. Oradan da bir kapı açtık. Büyükşehir Belediyemizle beraber mezarlıkların arasına su şebekesi çektik. Mezarlıkların arasındaki yollara da bazalt malzeme döktük. İnşallah ileride büyükşehir belediyemizden mezarlığımızın kilitli parke taşı olması ve daha düzenli bir hale getirilmesi için temaslarda bulunacağız. Her bayram öncesi Yasin bastırıyoruz ve tüm hemşerilerimize hediye ediyoruz. Vatandaşlarımız arefe gününde mezarlıklara geliyorlar, dualar ediyorlar. Bu esnada elerlide Yasin-i Şerif olmayabiliyor. Biz de onlara Yasin-i Şerif hediye ediyoruz.” dedi.

Bayram vesilesi ile bütün vatandaşları bayramını kutlayan Başkan Atilla, “Yüce Allah’tan bizleri terörden arındırılmış bir Türkiye olarak bir sonraki kurban bayramına ulaştırmasını niyaz ediyorum. Ayrıca vatan için canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve yakınlarına hürmetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar belediye tarafından dağıtılan Yasin ve karanfillerden aldı. Ayrıca belediye tarafından tahsis edilen araçlarla yaşlı ve hasta vatandaşlar mezarlık içerisinde gitmek istedikleri yerlere ulaştırdı. Vatandaşlar belediyenin hizmetinden memnun kalırken Yasin kitaplarını alanlar böyle güzel bir hizmetten dolayı belediye başkanı Menderes Atilla’ya teşekkürler ettiler.

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Gazilerimiz, Vatanseverliğin ve Kahramanlığın Yaşayan Abideleridir
Valilikte Bayram Heyecanı
Karısını Tabancayla Öldürdü
Belediye Başkanı Yılmaz, Mezarlıkta Vatandaşlarla Bayramlaştı
Şehit Aileleri Ziyaret Edildi