Bayram Tıraşları Haliliye Belediyesi’nden

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde evde bakım hizmetinden yararlanan yaşlı bireylere bayram tıraşı hizmeti sundu.

10 Eylül 2016 Cumartesi 18:36

Temel belediyecilik çalışmalarının yanı sıra, sosyal belediyecilik hizmetlerinde de çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Haliliye Belediyesi, bu kapsamda kente getirdiği ilkleri ve yeniliklerin de çalışmalarını devam ettiriyor. Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz yıl hizmete sunulan ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmetinden yararlanan yaşlı bireyleri, Kurban Bayramı öncesi Haliliye Belediyesi unutmadı. 

Bakım hizmetinden yararlanan ailelerdeki erkek bireylerle görüşen ekipler, bayram öncesi tıraş ihtiyacını gerçekleştiremeyenlerin kapılarını çaldı. Haliliye Belediyesi bünyesindeki erkek berberi, ziyaret edilen evlerdeki bireylerin saç ve sakal tıraşı ihtiyacını karşıladı.

 

Tıraş ihtiyaçları giderilen yaşlılar, Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesi ile her türlü ihtiyaçlarının gerçekleştirildiğini ve daha önceden görmedikleri hizmetleri gördüklerini söyleyerek, teşekkürlerini ilettiler.

Bu Kategorideki Diğer Haberler
Gazilerimiz, Vatanseverliğin ve Kahramanlığın Yaşayan Abideleridir
Valilikte Bayram Heyecanı
Karısını Tabancayla Öldürdü
Belediye Başkanı Yılmaz, Mezarlıkta Vatandaşlarla Bayramlaştı
Şehit Aileleri Ziyaret Edildi