ŞANLIURFASPOR YÖNETİMİNDEN BEYAZGÜL'E PLAKET

Astor Enerji Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Haşim İzol Eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e plaket takdim edildi

12 Nisan 2024 Cuma 19:58

Trendyol 1. Ligde mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren ve maddi imkansızlık nedeniyle futbolcular antrenmanlara bile çıkmadığı dönemde takıma sahip çıkan ve yaşanan Maddi imkansızlıkları gidermek ve takımı ligde tutmak için Kulübe giderek gerekli tüm destekleri sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Zeynel Abidin'ü bugün Astor Enerji Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Haşim İzol ve yönetim Kurulu tarafından ziyaret edilerek ahde vefa örneği sergiledi.

Astor Enerji Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Haşim İzol ve yönetim Kurulu bugün eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ı ziyaret ederek Kulübe sağlamış olduğu yardımlardan dolayı Astor Enerji Şanlıurfaspor forması ve plaket takdim edildi.

Astor Enerji Şanlıurfaspor kulübü tarafından Konuyla ilgili yapılan açıklamada "Kulüp Başkanımız Haşim İzol ve Yönetim kurulumuz, önceki dönem Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti. Başkanımız İzol, Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu desteklerden dolayı Beyazgül'e teşekkür ederken, kendisine Forma ve plaket takdim etti.

BEYAZGÜL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ ŞANLIURFASPOR

Yapılan Ziyaret sonrası Zeynel Abidin Beyazgül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yeşil- sarı renkleri ile gönlümüze nakşolmuş sevdamız Şanlıurfasporumuzun kulüp başkanı Haşim İzol, yöneticileri, teknik direktör ve kaptanımıza ziyaretleri için ve vefa nişanesi olan plaket için teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız Şanlıurfaspor.

 

Bu Kategorideki Diğer Haberler