CEVHERİ HİLVAN BELEDİYESİNİN YÜRÜTTÜĞÜ PROJELER HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Hilvan Belediyesi’ni ziyaret ederek belediyenin yürütmüş olduğu projeler hakkında Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık bilgi aldı.

15 Eylül 2023 Cuma 12:16

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ilçe genelinde yürütülen projelerle ilgili Milletvekili Cevheri ’ye bilgi verdi. Başkan Bayık ‘Daha önce yaptığımız ve yapı olarak hazır olan Bilgi ve Teknoloji Evi’mizde robotik kodlama eğitimi ile ilgili Kabul edilen projemiz en kısa zamanda hayata geçirilerek gençlerimizin hizmetine sunulacağını.

Başkan Bayık sağlık alanında merkez ve kırsal mahallelerde hizmet vermek üzere bir adet gezici sağlık tarama aracını ile ilgili hazırlanan projenin Japonya Büyükelçiliği’ne sunulduğunu ve sunulan proje Japonya Büyükelçiliği tarafından kabul göründüğünü proje ile ilgili bu ayın sonunda elçilikten gelecek bir heyet ile görüşmeleri sağladıktan sonra en kısa zamanda gezici sağlık tarama aracımız da vatandaşlarımızın hizmetine girecektir dedi.

Görüşmeler sonunda bir açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri açıklamasında Hilvan Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim amaçlı sosyal projelerin gelecek için hayati önem taşıdığını Eğitim ve sağlık temelli bu projeler hayati önem taşımaktadır.

Günümüz teknolojisine uygun olarak robotik kodlamanın gelecekteki gençler için iyi ve sağlam bir zemin oluşturmaktadır. Öte yandan Japonya Büyükelçiliği tarafından kabul edilen ve hibe edilecek sağlık tarama aracı da çok önemli bir noktada hizmet verecektir. Daha önce de eğitime büyük yatırımlar yapan Hilvan Belediye Başkanımızı ve proje ekibini tebrik ediyorum. Bu projelerin geliştirilmesi için de her türlü desteği sağlayacağız dedi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri’ye gezi boyunca AK parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Koordinatörü Mehmet Yurum, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Kemal Beyret, Kadın Kolları Başkanı Melahat Beyret Şık, Teşkilat Başkanı Mehmet Gürmen ve yönetim kuru üyeleri eşlik etti

Bu Kategorideki Diğer Haberler