ŞİFAYI ŞANLIURFA NEV HOSPİTAL HASTANESİNDE BULDU

Şeker hastalığı olarak bilinen diyabete ve yüksek tansiyona ile karın ağrısı şikayeti ile birçok yerde tedavi gören Hedle Bülte sağlığına Özel Nev Hospital hastanesinde kavuştu.   

25 Temmuz 2023 Salı 14:01

Halk arasında Şeker hastalığı olarak bilinen diyabete ve yüksek tansiyona ile karın ağrısından dolayı şikâyeti ile birçok ilde gittikleri sağlık kuruluşlarında bir şifa bulamayan Şanlıurfalı Yasin ve Hedle Bülte Çifti  Şanlıurfa’ya dönerek Şanlıurfa’da sağlık alanında öncü bir faaliyet gösteren Özel Nev Hospital hastanesine gelerek burada yapılan tetkik ve tedavi sonrası sağlığına kavuşan Hedle Bülte sevinci görülmeye değer.

Bülte yapılan tedaviler sonucunda eski sağlığına kavuştuğunu sağlık alanında Şanlıurfa’yı bu alana taşıyan Özel Nev Hospital yönetim kurulu ve tüm Doktor ve personellerine teşekkür etti

Tedavisinin her aşamasını takip eden İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Ürtekin ve Yrd Doç.Dr. Mahmut Demir tedavi süreci ile ilgili yaptıkları açıklamada” Hedle Bülte isimli hastamız tarafımıza, Halk arasında Şeker hastalığı olarak bilinen diyabete ve yüksek tansiyona ile karın ağrısı şikayeti nedeniyle başvurdu. Kliniğimize gelen hastamıza gerekli muayeneler ve tetkikler yapıldıktan sonra Hastanemizin yatan hasta servisinde misafir ettikten sonra, gerekli tedavi sürecinin başlattık kısa sürede sağlığına kavuşarak sağlıklı bir şekilde taburcu ettik” dedi.

Hastanın Eşi Yasin Bülte ise tedavi sürecinde kendilerine yardımcı olan Şanlıurfa Nev Hospital Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Abdullah Ürtekin, Yrd Doç.Dr. Mahmut Demir, Eyyübiye Korucu Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve hastane Hukuk Danışmanı Av. Hüseyin Ekinci, hastane Yönetimine ve Personellerine Eşim Hedle Bülte Rahatsızlığından Dolayı İlgilenip Eski Sağlık’ına Kavuşturduk İçin Sonsuz Şükranlarımı Sunarım. Dedi.

Bu Kategorideki Diğer Haberler