BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘İLÇELERİMİZE YENİ PROJELER KAZANDIRIYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir ilçesinde yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

31 Mart 2023 Cuma 12:01

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte Viranşehir ilçe merkezinde yaşanan trafik sıkışıklıklarını gidermek amacıyla İlçeyi Mardin yoluna bağlayacak olan çevre yolu çalışmasını inceledi. Büyükşehir Belediyesi 8 kilometrelik çevre yolundaki Curcup Deresinde uzun ömürlü çelik köprü yapımını sürdürüyor. 

Başkan Beyazgül ile Başkan Salih Ekinci daha sonra ilçedeki Millet Bahçesi ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tren Yolu Kent Park’ta incelemelerde bulundu. 

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’BİRLİK İÇERİSİNDE İLÇELERİMİZİ KALKINDIRIYORUZ’’ 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla Viranşehir ilçesinin çehresinin değiştiğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci ile birlikte ilçede sürdürülen çalışmaları yerinde inceledik. Çevre yolunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemizdeki Millet Parkımız tamamlanmış durumda ve ilçeye nefes aldıran Tren Yolu Parkında incelemelerde bulunduk.

Tren Yolu Parkımız daha önce tamamlanan bir parkımız. Hayvan Pazarı çalışmasında sonlara doğru geliyoruz. Mezbaha inşaatının ihalesini en kısa sürede yaparak ilçemize mezbaha kazandıracağız. İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak ilçelerimize yeni projeler katıyoruz. İlçemizde çok güzel işler yaptık. Birçok hizmeti yürüttük’’ dedi.

BAŞKAN EKİNCİ, ‘’BAŞKAN BEYAZGÜL VİRANŞEHİR İLÇEMİZE DEĞER KATTI’’ 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yaptığı yatırımlarla Viranşehir ilçesinin değerine değer kattığını anlatan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ‘’Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Viranşehir İlçemize yaptığımız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yapılan ve yapılacak olan yatırımları inceliyoruz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye nefes aldıran Yenişehir Mahallesindeki Tren Yolu Parkında inlemelerde bulunduk ve Millet bahçemizi gezdik.

 

Çevre yolumuz ve çevre yolu üzerinde yapılan Çurçup Deresi üzerine kurulan köprüyü inceledik. Çevre yolunu yaz mevsimine kadar tamamlamaya çalışıyoruz. Viranşehir’de hayvan pazarımız yapılıyor. Viranşehir ilçemizde alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. İçme suyu hattı tamamen yenileniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehirimizin değerine değer kattı’’ diye konuştu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler