BAŞKAN EKİNCİ, ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİNİ UNUTMADI

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Anneler gününde Şehit Annelerini unutmadı

8 Mayıs 2022 Pazar 18:10

Her yıl Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle Viranşehir ilçe Belediye Başkanı Salih Ekinci bu önemli günde Şehit Annelerini unutmayarak Anneler gününü kutlayarak hayır dualarını aldı.

Viranşehir Belediye Başkanımız Salih Ekinci ve Eşi Sibel Ekinci ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik, Zabıta Müdürü Fettah Güngör ve Şehit Gazi Birlik Sendikası Viranşehir ilçe Başkanı Fethi Ekinci ile birlikte Anneler Günü Münasebeti nedeniyle ilçede bulunan Şehit Annelerinin Anneler Gününü kutladılar.

Şehit Ailelerine gerçekleştirilen bu ziyaretler nedeniyle bir açıklama yapan Şehit Gazi Birlik Sendikası Viranşehir ilçe Başkanı Fethi Ekinci yaptığı açıklamada " Ailelerini böyle bir günde unutmayarak Herzaman Şehit Ailerimiz ve Gazi’lerimiz İle Hemhal olan Değerli Başkanımıza , Bu Anlamlı ziyaretinden ötürü Şükran’larımı sunarım"dedi.

 Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci açıklamasında "Anneler Günü münasebetiyle şehitlerimizin bize emaneti olan kıymetli şehit annelerini ve ailelerini eşim Sibel Ekinci ile birlikte hanelerinde ziyaret ederek, Anneler Gününü kutladık. Aziz şehitlerimizin emanetleri her zaman bizim başımızın tacıdır ve sadece bugün değil her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle başta aziz şehitlerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum."dedi

Bu Kategorideki Diğer Haberler