
BDDK, kalan 8 faizsiz finansman şirketinin intibak sürecinin devam ettirilmesine karar verildi. 8 şirketten dördünün birleşme yoluyla intibak sürecinin devam ettirilmesine karar verilirken Eminevim, Fuzul, Sinpaş ve İmece Yatırım ise kendi tüzel kişiliklerinde sürece devam edecek.
FAALİYETE DEVAM EDECEK ŞİRKETLER
BDDK'nın intibak sürecinin devam ettirilmesine karar verdiği şirketler şöyle:
Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.F
FuzulGayrimenkul Yatırım A.Ş.S
SinpaşYapı Endüstrisi A.Ş.İ
İmeceYatırım ve Organizasyon A.Ş.K
KatılımevimOtomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San. Tic. A.Ş. ve
Meskenfinans Gayrimenkul Yatırım Organizasyon San. ve Tic. A.Ş.
(Birleşme Yoluyla İntibak)
Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama ve
Ticaret A.Ş
(Birleşme Yoluyla İntibak)
KENDİ İSTEĞİYLE TASFİYE EDİLEN 8 ŞİRKET Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ticaret A.Ş. Benimevim Gayrimenkul ve Menkul Değerler Alım Satım Organizasyonlar A.Ş. Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ticaret. A.Ş. Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama ve Ticaret A.Ş Kumbaraevim Organisyon ve Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş Umutevim Yatırım Organizasyon A.Ş. Ezogelin Tasarruf Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş Pamuk Evim Organizasyon Gayrimenkul Oto. İnş. Müh. Mimarlık Turz. Katılım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. BDDK'NIN TASFİYE ETTİĞİ 21 ŞİRKET İKTİSATEVİM GAYRİMENKUL A.Ş. VİZYON EVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV İLETİŞİM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET A.Ş- DOĞRUEVİM GAYRİMENKUL ORGANİZASYON A.Ş. FİNANSEVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV İLETİŞİM ORGANİZASYON PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİRİKİMEVİM GAYRİMENKUL ORGANİZASYON A.Ş. FİNALEVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV ORGANİZASYON A.Ş. YAŞAMEVİM GAYRİMENKUL A.Ş. HH AYDIN YATIRIM HOLDİNG A.Ş. İHTİYAÇEVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV İLETİŞİM ORGANİZASYON PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VARLIKEVİM GAYRİMENKUL A.Ş. İSTEK EVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş. İKİZLEREVİM YATIRIM GAYRİMENKUL A.Ş. DESTEKEVİM GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT OTOMOTİV ORGANİZASYON SANAYİ TİCARET A.Ş. GERÇEKEVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV İLETİŞİM ORGANİZASYON PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. DEĞER TASARRUF GAYRİMENKUL A.Ş. ÖNCEEVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV PAZARLAMA SANAYİ TİCARET A.Ş. MOREVİM TASARRUF GAYRİMENKUL OTOMOTİV ENERJİ ORGANİZASYON VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. HEDEFEVİM GAYRİMENKUL OTOMOTİV VE TİCARET A.Ş. GELECEK TASARRUF GAYRİMENKUL OTOMOTİV VE ORGANİZASYON A.Ş. BİRLİKBİRİKİM GAYRİMENKUL ORGANİZASYON İLETİŞİM OTOMOTİV PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. TASARRUF ORGANİZASYON VE GAYRİMENKUL PAZARLAMA A.Ş.Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
Eyyübiye İlçesinde 50 Yaşındaki Adam Banyoda Ölü Bulundu
Şanlıurfa'da sahte jandarma dehşeti: 12 kilo altın ve 2 milyon TL gasp edildi
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...
SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI HALİL YİĞİT'İN ACI GÜNÜ 
AKÇAKALE SINIR KAPISI AÇILIYOR
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYON
Galatasaray Zorlu Fikstürde Liverpool Karşısında
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR 
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Son 16 Turundaki Rakibi Belli Oldu: Liverpool
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati Uyarılar
