Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Balıklıgöl platosu civarındaki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip, Mevlid-i Halil Cami-i şerifinde cuma namazını kılıp, namazın ardından cemaat ile görüştü.
Balıklıgöl Halil-ül Rahman ve Aynzeliha gölünü de ziyaret edip, Şanlıurfa’nın turizm değeri Balıklıgöl, Hz. İbrahim’in doğduğu mağara ile Mevlid-i Halil camisini gezerek, ilgililerden bilgi alan
Vali Ayhan, kültürün, müziğin ve lezzetin bir arada olduğu kadim şehir Şanlıurfa’nın değerlerinin önemine vurgu yaptı. Vali Salih Ayhan, Balıklıgöl programının ardından Osmanbey Şehitliğini ziyaret etti.
Vali Ayhan, "Bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyorsak bunu, vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize borçluyuz. Kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.
Vali AyhanÂ’a gezileri sırasında İl Emniyet Müdürü Selçuk DoÄŸuÅŸ, İl Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Metin Düz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Hasan Bilici, Muharip Gaziler DerneÄŸi BaÅŸkanı Hasan Aslan, Åžehit Aileleri Dernek BaÅŸkanı Mehmet Yavuz ve Åžanlıurfa Åžehit Yakınları ve Gaziler DerneÄŸi BaÅŸkanı Bekir Kılcı eÅŸlik ettiÂ
Â
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.