
Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında 'Kültür ve Turizm Yolu Projesi' için Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alındı. Bu kapsamda geçtiğimiz gün projeyi tanıtan Başkan Beyazgül projenin hemen başlayacağını müjdelemişti.
Bugün de Başkan Beyazgülün talimatı ile Eyyübiye ilçesinin Muradiye Mahallesinde Turizm Yolu Projesi Kamulaştırma İrtibat Bürosu açıldı.
Vatandaşların kamulaştırma müracaatı yapabileceği irtibat bürosu Koronavirüsü tedbirleri kapsamında vatandaşların yoğunluğunun önüne geçmeyi hedeflerken toplamda 50 yapı sahibi ile görüşülürken 35 vatandaşla anlaşma sağlandı.
İrtibat bürosunu ziyaret eden Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdem, Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak, Eyyübiye Mahalle Muhtarı Ömer Diş ve Şıhmaksut Mahalle Muhtarı Ahmet Çiftçi Başkan Beyazgüle yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
_2.jpg)
Hacıbayram Mahalle Muhtarı İbrahim Akdemir, Öncelikle turizm yolu çalışması 4 mahallemize Eyyübiye, Hacıbayram, Şıhmaksut ve Muradiye mahallelerine hayırlı uğurlu olsun. 100 Yılın projesidir bu proje için emeği geçen bütün belediye başkanlarımıza, vekillerimize özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgüle teşekkür ederim dedi.
_1.jpg)
Eyyübiye Mahalle Muhtarı ise Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgülün yapmış olduğu başarılı projelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Turizm yolumuz yıllardır ismi geçmesine rağmen bir türlü belediyelerimiz bize kazandırmadı. Yeni başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibi 4 mahalleyi kapsayan Eyyübiye, Şıhmaksut, Hacıbayram, Muradiye mahallelerinden başlayarak bu yolu bizlere gerçekleştirip kazandıracaklar. Bu çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgüle çok teşekkür ederim dedi.
_4.jpeg)
Muradiye Mahalle Muhtarı Dello Alak ise, Kültür Turizm Yolu projesini canı gönülden destekliyoruz. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgüle, Mehmet Kuşa ve muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğandan Allah razı olsun dedi
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
METEOROLOJİDEN ŞANLIURFA İÇİN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISIMeteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa için son dakika uyarısı geldi
ŞANLIURFA’NIN SİMGESİ “MİLLİ DAVULCU KADO” HAYATINI KAYBETTİŞanlıurfa’nın simge isimlerinden, “Milli Davulcu Kado” olarak tanınan Kadir Eğlence hayatını kaybetti.
EN DÜŞÜK EMEKLİ AYLIĞI 20 BİN TL’YE ÇIKARILIYOR Emekli maaşının 20 bine yükseltilmesi için kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisine sunludu
63 İlde Zehir Tacirlerine Büyük Operasyon: Şanlıurfa Dahil Türkiye Genelinde DarbeUyuşturucu satıcılarına göz açtırılmadı. Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 63 ilde jandarma ekiplerince düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda tonlarca uyuşturucu ele geçirildi, yüzlerce şüpheli yakalandı.
ŞANLIURFA’DA 190 KİŞİYE İŞ FIRSATI: MİLLİ EĞİTİM PERSONEL ALACAKİŞKUR tarafından duyurulan İşgücü Uyum Programı kapsamında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde 190 kişi istihdam edilecek. Başvurular 9 Ocak’ta sona erecek.
SAADET PARTİSİ’NDEN EMEKLİLER İÇİN DİKKAT ÇEKEN MAAŞ HAMLESİSaadet Partisi, artan hayat pahalılığı karşısında geçim mücadelesi veren emekliler için en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini içeren kanun teklifini Meclis’e sundu.
ŞANLIURFA’DA OKULLAR 1 GÜN TATİLYoğun kar yağışı ve buzlanmadan dolayı oluşabilecek olumsuzluklara engellemek için okullar tatil edildi
AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANI EVİNDE ÖLÜ BULUNDUAK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları eski Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Kadın ve Aile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hatice Tuba İnan, evinde ölü bulundu.
VALİLİK DUYURDU KAPANAN YOLLAR AÇILDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'da kapanan yollar ulaşıma açıldı
VALİLİKTEN ÖNEMLİ DUYURU Şanlıurfa valiliği Şanlıurfa'da iki gündür oluşan yoğun kar yağışı nedeniyle önemli bir duyuru yayınladı
ŞANLIURFA’DA YOĞUN KAR YAĞIŞI ŞİDDETLENDİ YOLLAR KAPANDI Yoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa'nın bir çok yerinde tedbir amaçlı yollar ulaşıma kapatıldı
VIRANŞEHIR–DIYARBAKıR KARAYOLU TRAFIĞE KAPATILDIŞanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Diyarbakır arasında ulaşımı sağlayan karayolu, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tedbir amaçlı olarak trafiğe kapatıldı.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR 
EYYÜBİYE’NİN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI BAŞLADI, EKİPLER SAHADA
YEŞİLAY'DAN SADETTİN SARAN'A PLAKET 
EYYÜBİYE ZABITASI ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DİKKAT KAR GELİYOR 
ŞEHİT HALİT ŞILTAK İLKOKULU’NDA SINIFLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ
ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN TÜRKİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ALKAN GÜVEN TAZELEDİ


