
Haliliye Belediyesi, Ramazan ayında yaptığı etkinliklerin ardından Ramazan Bayramında da gelenekleri yaşatıyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolatın talimatlarıyla kentin gelenek ve göreneklerini yaşatmak adına çalışmalarını devam ettiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bayram geleneğini bu yıl da unutmadı.

Bayram günlerinin vazgeçilmez yemeği olan kuzu içi, zerde ve pilav ikramı için Haliliye Belediyesi bünyesindeki Aşevinde hummalı bir çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından gece başlayan çalışmalar, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Ustalar tarafından hazırlanan ve 3 bin 296 vatandaşa dağıtılmak üzere kazanlarda kaynayan kuzuiçi, zerde ve pilav yemeği, sefer taslarına dolduruldu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtım araçlarına yüklenen yemekler, ailelere ulaştırılmak üzere adreslere teslim edildi. Kapılarını çaldıkları ailelere yemeklerini ikram eden görevliler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolatın selamını ileterek, ailelerin bayramını tebrik etti. Öte yandan, Bayram geleneği olan kuzuiçi, zerde ve pilav ikramının yanında 3 bin 296 aileye bayram şekeri dağıtıldı.

Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
BAŞKAN CANPOLAT’TAN AHMET YESEVİ MAHALLESİ’NE YAKIN TAKİPHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat asrın felektinden sonra DSİ Tarafından biten dere ıslahı çalışmaları sonrası hizmet atağı başlattı
ŞANLIURFA'DA ZABITA MEMURU İNTİHAR ETTİŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde zabıta personeli Mehmet Reşat Arğan, iddiaya göre maddi sıkıntılar nedeniyle yaşamına son verdi.
ŞANLIURFA’DA MOBİLYA ATÖLYESİNDE YANGINŞanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’nde bulunan bir mobilya dükkanında yangın çıktı.
BAŞKAN MEHMET CANPOLAT’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KURBAN BAYRAMI İÇİN FIRIN NÖBET LİSTESİHaliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı süresince vatandaşların ekmek ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılayabilmesi amacıyla nöbetçi fırın listesi oluşturdu.
UZM. DR. BALCIOĞLU MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİHaliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi’nde Ömer Hedidi adlı çocuk oyun oynadığı sırada dengesini kayıp ederek demir çubukların üzerine düştü.
HALİLİYE BELEDİYESİ, KIRSALDA DURMAK YOK YOLA DEVAMHaliliye Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarına kırsal mahallesinde de aralıksız devam ediyor
HALİLİYE’DE KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİ BELİRLENDİHaliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurban alacağı satış yerlerini ve kesim yapacağı noktaları duyurdu
VATANDAŞLAR SORDU BAŞKAN CANPOLAT CEVAPLADIHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi
HEDEF DAHA YEŞİL BİR HALİLİYE Haliliye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki parklarda bakım ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
BAŞKAN CANPOLAT: ANNE, ŞEFKATİN, FEDAKÂRLIĞIN VE SEVGİNİN ADIDIRHaliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
HALİLİYE'DE YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYORHaliliye Belediyesi, gençlerin sporla tanışmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini desteklemek amacıyla Yaz Spor Okulları’nı başlatıyor
HALİLİYE BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇEVRE VE ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİHaliliye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından düzenlenen “23 Nisan Çevre ve Çocuk Şenliği”, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi
DİŞ HEKİMİ BÜŞRA ÇELİK, AĞIZ KANSERİ VE DİŞ ETİ HASTALIKLARINA NEDENİNİ AÇIKLADISigara içmek, ağız ve diş sağlığını ciddi şekilde olumsuz etkileyen en büyük alışkanlıklardan biridir. İçeriğindeki nikotin, katran ve diğer zararlı kimyasallar ağız dokularına zarar verir.
HALİLİYE BELEDİYESPORLU SPORCU DÜNYA ŞAMPİYONU OLDUHaliliye Belediyespor bünyesindeki Milli Sporcu Abdulsemet Ocakoğlu, Moldova’da düzenlenen Dünya Para Bilek Güreşi Şampiyonası'nda rakiplerini eleyerek, Dünya Şampiyonu oldu.
HALİLİYE BELEDİYESİ GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞİYORHaliliye Belediyesi Futbol Okulu, geleceğin yıldız sporcusu olmak isteyen gençlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. 
Viranşehir Kaymakamlığı'ndan Önemli Karar: Taziye Yemekleri Tamamen Kaldırıldı, Süre 2 Günle Sınırlandı!
Avusturyalı fotoğrafçı Polleross’tan Viyana’da Şanlıurfa sergisi
Başkan Gülpınar: “Bu sergi, kültürleri buluşturan bir dostluk yolculuğu”
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”
İSRAİL TV'SİNDE TÜRKİYE'YE AÇIK TEHDİT: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRERSE YENİ BİR MAVİ MARMARA YAŞANIR"
REKORDAN SONRA ŞOK DÜŞÜŞ! ALTIN PİYASASI KAN KAYBETTİ: GRAM ALTIN BİR GÜNDE 500 TL ERİDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi Etti

ŞEYHANLIOĞLU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADI

