
Haliliye ve Eyyübiye ilçelerini Karaköprü'ye bağlayacak Alternatif çevre yolu olacak olan 11 Kilometrelik Buluntu Hoca Bulvarının asfalt çalışmaları başlatıldı.
50 Metrelik Buluntu Hoca Bulvarının tamamlanması ile birlikte, Sırrın Köprülü Kavşağın istikametinden gelen trafik akışını Karaköprü ikinci 35 metrelik yoldan Karaköprü Ağız ve Diş Hastanesi istikametine çevirerek Buluntu Hoca Bulvarı ile Diyarbakır yoluna hızlı bir şekilde çıkartacak.
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların taleplerini yerine getirmek adına söz verdik, yapıyoruz sloganı ile yola çıkan Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi tarafından Buluntu Hoca Bulvarında başlatılan asfaltlama çalışmasını denetledi. Büyükşehir Belediyesi teknik kadroları ile yolun kalitesini denetleyen Başkan Beyazgül, mahalle sakinleri ile çalışmalar hakkında sohbet etti.
Vatandaşların olumlu tepkileri ile karşılanan Başkan Beyazgül burada bir açıklamada bulundu.
Açıklamasında Başkan Beyazgül, Şanlıurfa-Diyarbakır yolu güzergâhında 2. Çevre yolu olabilecek 50 Metrelik Buluntu Hoca Bulvarımızın asfalt çalışmalarına başladık. 11 Kilometrelik yolumuzun Mehmet Hafız Bulvarına kadar olan 3,5 Kilometrelik kısmını bitiriyoruz Allah izin verirse. Devamında ise 11 kilometreyi bitireceğiz ve yol yapım çalışmalarını incelediğimizde asfalt kalitemizin yüksek olduğunu gördük" dedi.
BEYAZGÜL: KENT GENELİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Bütün ilçelere eşit bir şekilde hizmet sunulduğunun altını çizen Başkan Beyazgül, "Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere eşit bir şekilde hizmet götürmek için gerekli planlamaları yaparak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Geçtiğimiz gün yapımında sona gelinen Oto Alım Sitelerindeydik ve bu bölgemizin hemen hemen asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Esnafımızla görüşmelerimizde ilerleyen günlerde taşınacaklarını belirttiler. Şanlıurfa sıcaklarında yoğun bir gayret gösteren tüm işçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum diye konuştu.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜLE TEŞEKKÜR
Şanlıurfa genelinde sürdürülen çalışmalardan memnun olan vatandaşlar da Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgüle teşekkür ederek Burası eskiden tozluydu şimdi yollarımız asfaltlanıyor. Başkanımız önceki gelişlerinde bizlere buranın yapımı için söz verdiler ve şuanda da yapılıyor kendilerine teşekkür ederiz diye konuştular.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Zor Dönemin Başarılı Yüzü Terfi EttiŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde başarı odaklı bir yönetim anlayışının meyveleri alınmaya devam ediyor. Kurum içinde gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Daire Başkanı Emrah Karaca, kritik bir terfi alarak Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna oturdu.
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN OKUL KIYAFETLERİ HAKKINDA AÇIKLAMA Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü okul kıyafetleri ile ilgili basın açıklaması yayınladı
ŞANLIURFA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ GÖREVİNE BAŞLADIŞanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan İsa Yazıcı, yayımladığı mesajla göreve başlamanın heyecanını paylaştı.
Dodanlı Ailesinin Acı GünüKapaklı Pasajı esnaflarından merhum Mehmet Uygur’un eşi, İbrahim Halil, Mustafa, Mehmet Sıddık, İbrahim ve Yakup Dodanlı’nın anneleri, gazeteci Ömer Dodanlı’nın yengesi Fadile Dodanlı (63), tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.
BAŞKAN MEHMET KAYA BİGEP ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDIBaşarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Liselere Geçiş Sınavı (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarı gösteren öğrenciler için düzenlenen ödül töreni, Onikiler Öğretmen Evi'nde gerçekleştirildi. Törene Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
ŞANLIURFA SOKAKLARINDA YUNUSLARIN NEFES KESEN TAKİBİ Dur ihtarına uymayarak kaçan motosikletli iki şüpheli, Yunus timlerinin takibi sonucu yakalandı.
ŞANLIURFASPOR SON DAKİKA GOLÜYLE MAĞLUP OLDUTFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, hazırlık maçında karşılaştığı 1461 Trabzon FK’ya 2-1 mağlup oldu.
ŞANLIURFA’DA FECİ KAZA: BABA VE 3 ÇOCUĞUNUN CANSIZ BEDENİ SUDAN ÇIKARILDI 
YALOVA’DA HAİN DEAŞ SALDIRISINDA 3 POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU
VALİ ŞILDAK VATANDAŞLARI UYARDI 
HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDU
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL 
METROLOJİDEN KAR UYARİSİ 
BAŞKAN SARAÇOĞLU ADALET YOKSA MÜCADELE DE YOKTUR
BAŞKAN ALKAN BİZİM YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ BAĞIRMAK DEĞİL, İŞ ÜRETMEKTİR
ŞANLIURFA’YA MUHTEŞEM YENİ BİR İŞ YERİ KAZANDIRILDI
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar Var
