Öncelikle Eyyübiye ilçemiz 400 bin nüfusu ile birlik ve beraberlik içerisinde yaþayan Eyyübiyelilerindir. Sýradan bir sendika seçimleri bahane edilerek, oluþturulmaya çalýþýlan algýlarý yine birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceðiz.
Siyasette en büyük aile her zaman mensubu olduðumuz partimizin teþkilatlarýdýr. Belediye Baþkanýmýza yapýlan tehdit ve hakareti Ak Parti Teþkilati olarak kesinlikle kabul edemeyiz ve karþýsýndayýz.
Aile, akraba ve sevenlerimizin kendilerine ve bizlere yakýþýr þekilde tehtit ve zorbalýktan uzak bir dil ve üslupla davranacaklarýndan eminim. Zira bizlere yakýþan da odur.
Ayrýþtýrýcý, kýrýcý söz ve davranýþlar kabul edilemez. Zira Peygamber Efendimizin de buyurduðu gibi Müminler ancak kardeþtirler. Bu kardeþliðimizi koruyalým.
Henüz kimse yorum yapmamýþ, ilk yorum yapan siz olun.