Baþķan Mehmet Canpolat, Þair Nabi Mahallesinde yürütülen parke çalýþmalarýný Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Aslan ile birlikte inceledi.
Mahalle Muhtarý Hüseyin Çiçek’in de eþlik ettiði incelemede Baþkan Canpolat, teknik ekipten de bilgiler aldý. DEDAÞ tarafýndan elektrik hatlarýnýn yer altýna alýndýðý sokakta ki üst yapý çalýþmalarýnýn kýsa sürede tamamlanacaðýný kaydeden Baþkan Canpolat, þunlarý kaydetti: “Þair Nabi Mahallemizde deðerli muhtarýmýzý ve burada ki hazirunu ziyaret ettik.
DEDAÞ tarafýndan elektrik tellerini yer altýna alma çalýþmasý var. Bu nedenle burada kaldýrým ve yollarda deforme ve bozulmalar oluþmuþtu. DEDAÞ iþlemlerini bitirmiþ olduðu sokaklara Haliliye Belediyesi olarak iki ekip olarak buraya girdik. Þair Nabi Mahallemizdeki bozulan yollarýmýzý, bozulan kaldýrýmlarýmýzý Haliliye Belediyesine baðlý ekiplerimiz bir an önce düzeltip vatandaþlarýmýzýn tekrar hizmetine sunacaklar.
Sonuçta elektrikle ilgili olan kýsýmda mahallemiz için çok çok önemli o nedenle bu yatýrýmý bizde istedik ve sonrasýnda bozulan yollarýmýz ve kaldýrýmlarýmýzý bir an önce düzeltip vatandaþlarýmýzýn hizmetine sunacaðýz.” Þair Nabi Mahalle Muhtarý Hüseyin Çiçek ise çalýþmalardan dolayý memnun olduklarýný ifade ederken, Baþkan Mehmet Canpolat ve ekibine teþekkürlerini iletti.
Henüz kimse yorum yapmamýþ, ilk yorum yapan siz olun.