Ali Þelli Parkýnda yürütülen yenileme çalýþmalarýný inceleyen Baþkan Canpolat, parktaki çalýþmalarýn bayram öncesi biteceðini ifade etti. Mahalle ve hane ziyaretleriyle Haliliye halkýnýn taleplerini birinci aðýzdan dinleyen Baþkan Mehmet Canpolat, Sultan Fatih Mahallesinde incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarý Hikmet Arslan ve Belediye Baþkan Yardýmcýsý Mehmet Aslan ile mahallede esnaf ve vatandaþlarla görüþen Baþkan Canpolat, gelen talepleri not alarak, ilgili müdürlüklere çözümü için talimatlar verdi.
Mahallede bulunan Ali Þelli Parkýnda da yürütülen yenileme çalýþmalarýný denetleyen Baþkan Canpolat, yürütülen çalýþmalara iliþkin teknik ekipten de bilgiler aldý. Parkýnda bayram öncesi yeniden hizmete açýlacaðýný belirten Baþkan Mehmet Canpolat, yaptýðý açýklamada þunlarý kaydetti: “Ali Þelli Parkýmýzda ekiplerimiz çok hummalý bir þekilde çalýþýyorlar. Buradaki kaldýrým ve betonlar ölmüþ vaziyeteydi. Burada ki beton ve sökme iþlemleri tamamlandý. Burada seri ve ivedi bir þekilde çalýþýyoruz.
Bayram öncesi daha yeþil, daha topraðý bol bir Ali Þelli Parký ile vatandaþlarýmýza hazýrlamak adýna ekiplerimiz gece gündüz burada çalýþmalarýna devam ediyor. Bugün muhtarýmýzda bizlere eþlik etti. Kendileri de buraya yakinen takip ediyor. Bende hem gece hem de gündüz çalýþan ekiplere refakat ediyorum. Amacýmýz güzel bir parkýn ortaya çýkmasý. Korunaklý, yeþili bol, güvenlik kameralarýnýn olduðu, aydýnlatmasýný tamimiyle olduðu ve diðer sosyal donatýlarýnýn olduðu mükemmel bir parký ortaya çýkaracaðýz.
Ýnþallah bayram öncesi vatandaþlarýmýzýn hizmetine sunmuþ olacaðýz.” Sultan Fatih Mahallesi Muhtarý Hikmet Arslan da, mahallenin taleplerine anýnda yanýt verildiðinin altýný çizerek, yaptýðý konuþmada þunlarý söyledi: “Baþkanýmýza mahallemize yapmýþ olduðu ziyaretten dolayý teþekkür ederim. Mahallemizdeki eksikleri beraber istiþare ettik. Esnafýmýzý dolaþtýk. Baþkanýmýz kendisi bire bir esnafýmýzla görüþtü. Eksiklerin giderilmesi için bizlere yardýmcý oldu. Parkýmýzýn daha güzel olmasý için talepte bulunduk.
Kendisi de sað olsun bizi kýrmadý. Parkýmýzýn güzelleþmesi için çalýþmalar devam ediyor.” Baþkan Mehmet Canpolat, açýklamalarýn ardýndan parkta yenileme çalýþmalarýný yürüten iþçilerle de sohbet etti.
Henüz kimse yorum yapmamýþ, ilk yorum yapan siz olun.