HARÝTA GERÇEÐÝ YANSITMIYOR

Ana Sayfa » Genel » BAÞKAN BEYAZGÜL,KÝMÝN RANTINA DOKUNDUYSAM ÝFTÝRA ATTI

BAÞKAN BEYAZGÜL,KÝMÝN RANTINA DOKUNDUYSAM ÝFTÝRA ATTI

Þanlýurfa Büyükþehir Belediye Baþkaný Zeynel Abidin Beyazgül, düzenlediði basýn toplantýsýnda hakkýnda suçlamalara sert bir dille cevap verdi.

 
16 Þubat 2021 Salý 21:47
Okunma: 1816
Yorum YapYazdýr
 
BAÞKAN BEYAZGÜL,KÝMÝN RANTINA DOKUNDUYSAM ÝFTÝRA ATTI

Büyükþehir Belediye Baþkaný Zeynel Abidin Beyazgül kendisinin ve ailesinin hakkýnda yapýlan suçlamalar hakkýnda bu gün yaptýðý basýn açýklamasýnda "Kimin rantýna dokunduysam, Aileme, þahsýma, çocuklarýma iftira atmaya baþladýlar’ dedi.

ÝKÝ YAKINIMI ÝÞE ALACAKSIN

Baþkan Beyazgül, açýklamasýnda Açýksu caddesinde yol geniþletme çalýþmasý yaptýklarýný, yol ve yeþil alan üzerinde olan bir kýraathanenin istimlak edildiðini açýklayan Beyazgül ilgili alan için  Þahsa hakký verilerek ilgili alan kamulaþtirilmistir.

Þahýsa istimlak parasý ödendikten sonra birde Ýki yakýnýmý iþe alacaksýnýz dedi.

Baþka Beyazgül Ben 300 tane konutu kale arkasýnda yýktým. Turizm yolunu açýyorum. Bu insanlarýn hakký yok mu peki ? Sen almazsan bende bunlarý yazarýma getirdi iþi ve yaptý. Çocuðuma, þahsýma, aileme iftira atýyorlar’ dedi. ‘

Baþkan Beyazgül Þahsýndan talep edilen uygun olmayan talepler ise ‘Neyi vereyim ? Milletin malýný size nasýl peþkeþ çekeyim. Benim size saðlayacaðým en ufak bir rant, ihtiyaç sahibinin evine gidememem, yardým edememem demektir.

 

SÝZ HALKTAN TARAFMISINIZ, RANTTAN TARAFMISINIZ

Kendisini halkçý olarak kabül eden ulusal medyanýn bazý mensuplarý, bir telefon edip konuyu araþtýrmaktan imtina ederken, öte yandan bir iftirayý direk yayýnlýyorlar. Yazýk, çok yazýk. Siz halktan taraf mýsýnýz ? Ranttan taraf mýsýnýz ? Ankara’da bir þahýs var.

Siyaset yaptýðýný sanýyor. Halký tanýmýyor. Milleti tanýmýyor. Bir þey olduðu zaman hemen yayýnlýyor. Açýksu caddesi çok güzel oldu. Trafik sýkýþýklýðý bitti. O yol çok týkanýyordu. Belediye olarak güzel iþler yapmaya devam edeceðiz’ dedi.

Baþkan Beyazgül,Kendisine atýlan iftiralarý yargýya taþýdýðýný da anlattý. Beyazgül ‘Rant saðlamýyorum. Sonra hemen oðluma iftira atýyorlar. Savcýlýktan hemen her gün kaðýt geliyor. Ýftira atan þahýslar mahkemeye çaðýrýlýyorlar. Ýftira atan ispat etsin. Gelsin karþýmda otursunlar. Yargý önünde hesaplaþalým. Memleketin önünü kapatmaktan vazgeçsinler. Benim eþimin de, oðullarýmýn da kalbi var. Hadi ben kendimi feda ettim. Benim yakýnlarýmdan ne istiyorsunuz ? Her iftira attýktan sonra onlarýn yemek yemediklerini, ne hale geldiklerini biliyorlar mý ? Helal bir iþ yaptýklarý zaman bile bana gelip þu mesele senin sesinin tonunu düþürebilir mi ? diyorlar’’ dedi.

DÝK DURACAÐIM ,PES ETMEYECEÐÝM’

Baþkan Beyazgül bunlarýn amacý ‘Anketlerde baþkan neden üst sýralarda diyorlar ? Bunu nasýl düþürürüz, ayaðýný nasýl kaydýrýrýzýn peþine düþüyorlar. Anketlerde üst sýralarda olmamýz halkýn gönlünden geçmekle oluyor. Ýftira atanlar bunu bilsinler ki iftira bataklýðýnda kendilerini de kuruyacaklar. Birçok komþu ilin belediye baþkaný beni arayýp diyor ki; ‘Baþkan bu iþleri nasýl yapýyorsunuz? Yatýrýmlara nasýl devam ediyorsunuz? Biz ancak rutin iþlerimizi yapabiliyoruz’ Diyorlar.

 

MEMLEKETÝN BÝR KURUÞUNU YEDÝRMEYÝZ

Baþkan Beyazgül, Biz tasarruf saðlýyoruz. Dua alýyoruz. Memleketin bir kuruþunu yedirmiyoruz. Ýhtiyaç sahiplerine gidiyoruz. Onlarýn ekmeðini kimseye yedirmiyoruz. ‘’ dedi.

Açýklamalar sonucunda gazetecilerden gelen sorularýn tümünü cevapladý.

Ýlgili Haberler
left
right
 
16 Þubat 2021 Salý 21:47
Okunma: 1816
Yorum YapYazdýr
 
 
(0 Yorum Yapýldý)Yorumlar
<p>Henüz kimse yorum yapmamýþ, ilk yorum yapan siz olun.</p>
 
Bu Kategorideki Diðer Haberler
 
Yazarlar
Yazarlar RSS Beslemesi
 
 
Gazete Manþetleri
 
Son 24 Saat
Haberler RSS Beslemesi
 
Lig Puan Durumu
 
Takýmlar
O
G
B
M
P
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 
Þampiyonlar Ligi
 
UEFA Avrupa Ligi
 
Alt Lig
 
 
Anket
YEREL SEÇÝMLERDE OYUNUZU KÝME VERÝRÝSÝNÝZ?
ADAYA
PARTÝYE
 
Namaz Vakitleri
 
  • Ýmsak05:09
  • Güneþ06:47
  • Öðlen12:19
  • Ýkindi15:11
  • Akþam17:31
  • Yatsý18:57
 
Tarihte Bugün
1864 - Adigey'de Þapsýðlar için Ruslarca verilen köylerinden ayrýlma süresi doldu ve terk ettirilen Þapsýð köylerinin Rus askerlerince ateþe verilip yakýlmasýna baþlandý.
1876 - Alexander Graham Bell, telefon olarak adlandýrdýðý buluþunun patentini aldý (patent no: 174,464).
1911 - Meksika devrimi.
1917 - Nick Larocca'nýn Original Dixiland Jazz Band adlý orkestrasý, ilk caz plaðýný New Jersey'deki Victor Co. plakçýlýk þirketi için doldurdu.
1919 - Fransýzlar, Kozan'ý iþgal etti.
1921 - Artvin'in düþman iþgalinden kurtuluþu
1925 - Þeyh Said'in emrindeki 5000 kiþilik bir kuvvet Diyarbakýr'a saldýrdý.
1927 - Ýstiklal Mahkemeleri'nin görevi fiilen sona erdi. Tamamen ortadan kalkmasý ancak 1948'de gerçekleþti.
1945 - Amerikan I. Ordusu, Remagen Köprüsü'nden Ren Nehrini geçti.
1950 - Milletvekilleri adaylarýnýn sayýsý bütün tahminleri aþtý, yalnýz Elazýð'dan 600 kiþi aday oldu.
1951 - Ýran Baþbakaný General Ali Razmara radikal dinci bir militan tarafýndan öldürüldü.
1954 - Basýn ve radyo yoluyla iþlenecek suçlarýn kapsamýnýn geniþletilmesi ve cezalarýn arttýrýlmasý hakkýndaki kanun tasarýsý Mecliste görüþüldü. Tasarý gazetecilere iddialarýný ispat etme hakký tanýmýyor.
1954 - Petrol iþletmeciliðini yabancý sermayeye açan Petrol Yasasý kabul edildi. Petrol Ýþleri Genel Müdürlüðü kuruldu.
1957 - Ankara sokaklarýnda rock and roll: Gece sinemasýndan çýkan gençler Bulvarda rock and roll yapmaya baþlayýnca zabýta tarafýndan durduruldular.
1958 - Akis dergisi toplatýldý; derginin satýþý sekiz saat sonra serbest býrakýldý.
1959 - Yargýtay "Nalýncý Keseri" baþlýklý yazý nedeniyle Ulus gazetesi baþyazarý Yakup Kadri Karaosmanoðlu ve yazý iþleri müdürü Ülkü Erman hakkýnda Ankara Toplu Basýn Mahkemesi'nin verdiði mahkumiyet kararýný bozdu.
1960 - Vatan gazetesi baþyazarý Ahmet Emin Yalman Pulliam davasýndan aldýðý 15 ay 16 günlük hapis cezasýný çekmek üzere cezaevine girdi. Yalman 4 gün sonra hastaneye kaldýrýldý.
1961 - Genelkurmay Baþkaný Cevdet Sunay yayýmladýðý mesajda þöyle dedi. "Namlularýný daima temiz ve süngülerini daima parlak tutan ordumuzun her türlü engelleri yok etme azmi ile bugünkü hedefi, demokrasiyi ulusuna teslim etmektir."
1963 - Anayasa Mahkemesi, iþ Kanunu'ndaki grev yasaðýný iptal etti.
1966 - Erzurum ve Muþ'ta meydana gelen depremde 15 kiþi öldü, 25 kiþi yaralandý, 2.380 ev yýkýldý.
1969 - Golda Meir Ýsrail'in ilk kadýn baþbakaný oldu.
1973 - Ýsmail Beþikçi komünizm propagandasýnda 8 yýl hapse mahkum oldu.
1977 - Pakistan'da seçimleri Zülfikar Ali Butto kazandý.
1979 - ABD uzay aracý Voyager I, Jüpiter ve Uranüs'ün Satürn gibi halkalara sahip olduðunu keþfetti. Voyager I, Jüpiter'in halkalý resimlerini dünyaya gönderdi.
1979 - Ýstanbul'da Taksim Meydaný'na Sular Ýdaresi'nin bulunduðu yere cami yapýlmasý için "Taksim Camii Þerifi ve Külliyesini yaptýrma ve Yaþatma Derneði" kuruldu.
1979 - Türkiye ile Sovyetler Birliði arasýnda petrol anlaþmasý imzalandý.
1983 - Ahmet Necdet Sezer, Yargýtay üyeliðine seçildi.
1983 - Zonguldak Ereðli Kömür Ýþletmeleri'nin Kandilli üretim havzasýndaki Armutçuk Ocaðý'nda meydana gelen patlamada 102 kiþi öldü, 86 kiþi yaralandý.
1984 - Ankara Sýkýyönetim Mahkemesi, kapatýlan Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP)genel baþkaný Alparslan Türkeþ'in tahliyesini 23. kez reddetti.
1984 - KKTC bayraðý Kuzey Kýbrýs Türk Cumhuriyeti Meclisi tarafýndan onaylandý.
1984 - Kamuoyunda "faturalý yaþam" olarak bilinen "ücretlilere vergi iadesi" hakkýndaki yasanýn kapsamý bakanlar kurulu tarafýndan geniþletildi. Fazla mesai, prim ve transfer ücretleri de yasa kapsamýna alýndý.
1984 - Komünizm propagandasý yaptýðý iddiasýyla Gölcük Sýkýyönetim Mahkemesi'nde yargýlanan þair Arif Damar beraat etti.
1986 - "Kadýnlara karþý her türlü ayrýmcýlýðýn önlenmesi" isteðini içeren 2861 imzalý dilekçe, TBMM Baþkanlýðý'na verildi.
1989 - Anayasa Mahkemesi, üniversitelerde dini inanç sebebiyle boyun ve saçlarýn örtü veya türbanla kapatýlmasýný serbest býrakan yasayý iptal etti.
1989 - Ýran, Birleþik Krallýk ile diplomatik iliþkilerini kesti.
1989 - Çin Halk Cumhuriyeti, Lhasa-Tibet'te sýkýyönetim ilan etti.
1991 - Son aylarda 9 kiþinin gözaltýnda öldüðü açýklandý.
1992 - Ýsrail Büyükelçiliði koruma amiri Ankara'da otomobiline konan uzaktan kumandalý bombanýn patlamasý sonucu öldü.
1994 - Moldova'da yapýlan referandum sonucu halkýn yüzde 90'ý Romanya'yla birleþmeyi reddetti.
1996 - Düþünceye Özgürlük isimli ortak kitapta yer alan yazýsýnda bölücülük yaptýðý iddiasýyla yargýlanan Yaþar Kemal,1 yýl 8 ay hapse mahkum edildi. Ceza 5 yýl ertelendi.
1997 - Ýskenderun Cezaevi'nden sol görüþlü 28 mahkum tünel kazarak kaçtý, firarilerden 8'I yakalandý.
1997 - Ýstanbul DGM, Avrasya feribotunu kaçýran 9 kiþiye 8 yýl 10 ay 20'þer gün hapis cezasý verdi.
2009 - Diyarbakýr'dan kalkan TSK ait helikopter Kayseri civarýn düþtü. 2 pilot þehit oldu
 
Arþiv
 
 
Kurumsal

Ýçerik

GÜNDEM

SÝYASET

DÜNYA

Yukarý Çýk