Siverek Belediyesi’nde baþkan yardýmcýlarý ve müdürlerin katýlýmýyla birimler arasý koordinasyon toplantýsý yapýldý.
Birimler arasýnda koordinasyonun saðlanmasý amacýyla Belediye Baþkaný Ayþe Çakmak baþkanlýðýnda Mart ayý koordinasyon toplantýsý yapýldý.
Meclis toplantý salonunda gerçekleþtirilen toplantý da birimlerde yürütülen çalýþmalarla ilgili bilgi alan Baþkan Çakmak, özellikle vatandaþlarýn maðduriyetini giderecek acil çalýþmalara aðýrlýk verilmesi yönünde talimat verdi.
Toplantýda birim müdürlerindenyapýlan çalýþmalarý titizlikle takip etmelerini isteyen Baþkan Ayþe Çakmak, þunlarý kaydetti:“Belediye olarak tüm birimlerimiz ve çalýþanlarýmýza kentimize yapýlan ve yapýlacak hizmetlerle ilgili istiþarelerde bulunduk, birim müdürlerimiz vatandaþlarýn acil çözüm bekleyen taleplerini yerine getirmesi için çalýþmalarýný sürdürüyor. Bizde belediye baþkaný ve baþkan yardýmcýlarý nezdinde ilçemizde planlanan proje çalýþmalarýmýzýn baþlamasý için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, inþallah ekip olarak kentimizin geliþmesine ve güzelleþmesine katký sunacak çalýþmalar yürütmek için hep birlikte çaba sarf edeceðiz.” ifadelerini kullandý.
Henüz kimse yorum yapmamýþ, ilk yorum yapan siz olun.